TTNET ve hız

Kullandığınız paket ve gelen ücrette bir terslik olmuştur ve siz de TTnet'le iletişime geçince sorunu fark edip düzeltmişlerdir.

Aynen bi terslik vardı. Benim bildiklerim F,XNET ve İŞN*T. İkide bir ceza alıyorum.Ceza alınca cevap yazamıyorum, tedirginim o yüzen. 3.588 kişi aynı anda ttneti bırakıp diğerine geçersek hem indirim alırız hemde ttneti ağlatırız.

#dusukhizahayir

Ceza sebebine bakarsan büyük ihtimalle Türçe kurallarına uymadığın için alıyorsundur.

Ttnet'in bir günü bir gününü tutsa. Üç ay önce 720p videoyu rahatlıkla izlerken şimdi izleyemiyorum.
Adil kullanım kotası olmasa bence Ttnet en iyi internet servisi.

Peki arkadaşlar ben 8 Mbps'ye kadar hızı olan paketten kullanıyorum, indirme hızım ortalama 850 KB ve IDM ile maksimum 1.5 MB gördü o da anlık hız yani. Acaba TTNET'i arayıp ''benim paketimin hızı 8 Mbps'ye kadar ama indirme hızım neden 1 Mbps'yi bile geçmiyor?'' falan diye sorsam bir faydası olur mu ya da bu şekil gerçek hızına kavuşanınız oldu mu?

evet geçiyor aradaki farkı biliyorum benim hızım 16 mbit civarıydı , indrime hızım 1.7 megabyte saniyede idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…