Dün gece bi internetim gitti Rocket League oynarken. Sabah kalktım, bi internet hızıma bakayım dedim. Bir de ne göreyim, TTNET kullanan ben, 3 Upload'a sahip iken 6 alıyorum . Biri beni aydınlatsın.
Türk Telekom Evde İnternet kampanyaları ile yüksek hızlı internete avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Kampanyaları incelemek için hemen tıklayın.
Dün gece bi internetim gitti Rocket League oynarken. Sabah kalktım, bi internet hızıma bakayım dedim. Bir de ne göreyim, TTNET kullanan ben, 3 Upload'a sahip iken 6 alıyorum . Biri beni aydınlatsın. Eki Görüntüle 550559
Bence artık Avrupa seviyesine gelmek demeyeyim de, Avrupa seviyesine yakınlaşmamız gerekiyor. Haklı değil miyim?
Çünkü madem çok daha hızlı internet alabiliyoruz, neden hala yavaş bir internet erişimine sahibiz elimizde imkan var iken?
Şikayet olsa ne yazar? Türkiye'de firmalar nasıl daha fazla para kazanırımın derdinde. Ve dediğiniz hız arttırımları her bölgede olmadı. Aynı paketi kullanıp farklı hızları alan kişi sayısı artacak. Bu seferde diğerleri biz niye az alıyoruz diye şikayet edecek. Böyle bir kısır dögüye gireck işler. Ayrıca Twitter'da 1-2 gün linç ederler sonra unutulur gider her şey. Adamların umrunda olmaz. Gelen paraya bakıyorlar sadece.