TTNet verdiği hizmetten memnun değilim !

TTnet'in verdiği hizmetden kim memnun ki. Superonline gelsede onu kullansak.

Hocam internet kullanım detayına yani download ve upload miktarına TTNET Online'dan bakabilirsin. Daha önceki ayların internet kullanım miktarlarına da bakabilirsin.

Para sorun değil diyorsan daha iyi paketlere geçiş yapabilirsin.

Geçsemde bulunduğum yerde altyapı yok.

Abim öğrenci evinde uydunet kullanıyordu 5 megabit'i yaklasık 500-600 kb/sn indirme yapıyordum 1 hafta boyunca torrent hd film falan 100 gb'ı rahat geçmişimdir hızda bir düşüş olmamıştı. Açıkçası hiç araştırmadım ama uydyneti bir araştırın derim AKK yoksa yada yüksekse daha hızlı paketlerinden alabilirsiniz.
--Güncelleme--
Şimdi araştırdım biraz daha iyi sizin paketinizden 70 liraya 25 megabit 150GB AKK 80 lirayada 250 GB AKK var. Para sorun değilse daha yüksek birşeyde alabilirsiniz
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon

Arkadaşlar TTNet sadece 50gb AKK sunuyor diye biliyorum arttırmanın şansı yok demişlerdi bana mağazalarında. Diğer firmalara geçecem anlaşma yapılmış ve diğer firmaların kalitesi burada kat kat daha kötü. Benim tek sorunum şu AKK meselesi 200GB yapsınlar. Birde bir ping çalışması tamamdır.

Superonline çok mu iyi sanıyorsunuz. Bir geçin de görün bakalım. Şuan en iyi internet maalesef TTNET. Tüm internet şirketleri aynı alt yapıyı kullanır. Bu alt yapı Türk Telekom'a ait.
TTNET'te 75GB, 100GB akk da var. paketleri araştırırsanız ya da bizzat gidip Türk Telekom binasına derdinizi anlatırsanız yardımcı olurlar.
Eskiden akk aşımını çok geç algılıyordu. 120GB'a kadar gidiyordum ben hız düşmeden ama son zamanlarda anında kısmaya başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…