TTNET Yalanları

114187

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, eve ilk modem aldığımız ve İnternet'i ilk bağlattığımız zaman 2 Mbps hızları gören bağlantı aradan 1 yıl sonra falan 400 Kbps sabit olmaya başladı hep aradık, hep başvurduk buraya dahi yazdım yok efendim santral uzak yok altyapı yok o yok bu hep oyaladılar sabah aradım ve Turkcell'e geçeceğim artık falan dedim kapattırmak istiyorum dedim ya düzeltilir ya da kapattırırım falan dedim akşam eve geldim 1.5 yıldır düzelmeyen İnternet 2.5 Mbps hızları görüyor.

Zorlamaktan başka çare yok. Bizim internet gitti ADSL idi. Nasıl oldu bilmiyorum. 24 Mbps'ye çıktı ve hat VDSL oldu.

Korku başa bela. Azcık üstlerine gidince hemen nasıl hizaya geliyorlar
Bunun korkuyla alakası yok. Standart müşteri koruma politikası.

Genelde hızınızda çok kopma yada dalgalanma olursa, hızınız geçici bir süre hattınızın desteklediği en alt sınıra sabitlenir. Tabii bazen bu, böyle unutulur ve gider.

Bana da bir kere olmuştu.

Hiç yoktan iyidir.
Unutulmuş olması ihtimal olabilir fakat ben bunu en az 20 kere bildirdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 46
Tavsiyem taahhütü iptal edin Türknete geçin eğer bulunduğunuz adreste VDSL destekliyorsa 35mbps'den fazla hız alırsınız.Normal hızları çoğu yerde 24-35mbps olarak değişiyor adam akıllı internet kullanmışta olursunuz tekrar sıkıntı yaşamazsınız.

Ne yazık ki. İptal edeceğim keşke desteklese zaten öyle düşünüyorum ki yakında taşınacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…