TTNET Yalın internet

MUSA ÇELİK

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ttnet adsl kullanıcısıyım yine Ttnet'in yalın internetini kullanan yada nasıl çalıştığını bilen birisi anlatabilir mi adsl den yalına geçmeyi planlıyorum.
Adsl den bir farkı var mı bir şey kaybedermiyim?

TTNET Yalın internet'i sadece ev telefonu gerektirmeyen internet olarak biliyorum.

TTNET Yalın internet'i sadece ev telefonu gerektirmeyen internet olarak biliyorum.

Telefon gerektirmediğini bende biliyorum fakat bana adsl den bir eksisi olacak mı yalın internet nasıl çalışıyor çalışma sistemi nedir diye soruyorum zaten

Ben konuştuğumda bir eksiği yok denmişti. Bende o zamanlar evin orada altyapı yoktu. Bana bu Yalın internet için de altyapıya ihtiyaç duyulduğunu söylemişlerdi. ADSL den farkı bunda telefon faturası ödemiyorsun ancak "yalın internet erişim ücreti" altında o parayı senden alıyorlar. TTNET'in ayrıcalıklarından bir tanesi.

Normal internetten tek farkı telefon olmaması. Ama fırsatın varken at kendini SuperOnline Fiber'e. Bulunduğum yerde desteklese hemen geçeceğim bende.

Normal ADSL den farkı yok. Lakin telefonda aldıkları sabit ücreti Yalında da alıyorlar. Esasen bir anlamı yok.
Bu arada denemedim ama Yalın internette çevir sesi haliyle yok. Kablon sorunlu ise sorunlu yeri bulana kadar yandın

Normal internetten tek farkı telefon olmaması. Ama fırsatın varken at kendini SuperOnline Fiber'e. Bulunduğum yerde desteklese hemen geçeceğim bende.

Aaaaah ah Superonline fiber olsa saniye durmam zaten köyde yaşıyorum Superonline'nin "s" si yok daha .

Nasıl kablo sorunlu ise ? Anlayamadım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…