DOGUELFS Kilopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #1 Arkadaslar tasındıktan sonra internet hızımız cok yavasladı. Tasınmadan önce bir videoyu 720p'de takılmadan izleyebiliyordum. Tasındıktan sonra 240p videoyu zor izliyorum. İnternetin nıye bu kadar yavas oldugunu bilen var mı?
Arkadaslar tasındıktan sonra internet hızımız cok yavasladı. Tasınmadan önce bir videoyu 720p'de takılmadan izleyebiliyordum. Tasındıktan sonra 240p videoyu zor izliyorum. İnternetin nıye bu kadar yavas oldugunu bilen var mı?
Cwiesterleone Kilopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #2 Kulandığın paket nedir? Belki kotan dolmuş olabilir.
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 4 Eylül 2015 #3 Hat değerlerini modem üzerinden kontrol edip paylaşır mısın?
Tugay Hectopat Katılım 8 Eylül 2012 Mesajlar 354 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #4 Müşteri hizmetlerini araman lazım. Hangi paketi kullanıyorsun? ( Hangisi olursa olsun bu hız çok düşük zaten sıkıntı var)
Müşteri hizmetlerini araman lazım. Hangi paketi kullanıyorsun? ( Hangisi olursa olsun bu hız çok düşük zaten sıkıntı var)
Cwiesterleone Kilopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #5 Tugay TTNET kotayı geçtiğinde 3 Mbps altında bir indirme hızı ve bunu yanında upload hızıda düşüyor.