TTNET Yüksek ping problemi

• Konuyu başlatan iGY 6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 16.872
Makaleler
2
Yer
Miami, FL
Öncelikle herkese merhaba,

yaklaşık bir haftadır ara ara yüksek ping problemi ile karşı karşıya kalıyorum. Bu sitede aramadığım konu ve yardımcı program kalmadı. Sorunu bir türlü çözemedim.

Hemen sizlere neleri denedim aktarayım; Malwarebytes ve CCleaner gibi programlarla tarama ve temizlik yaptım. Herhangi bir virüs yada tehdit bulamadım. DNS sunucusu otomatikte ve TTNET kullanıcısıyım.

Ethernet ile bağlantı yapıyorum. Modemi kapatıp açmayı da denedim ve ağda benim bilgisayarımdan başka birinin olmadığına da eminim.

Complete Repair Internet programını da buradan görüp denedim ancak fayda etmedi. Speedtest yaptım herşey gayet normal görünüyor. İndirme yapıyorum 2.7 MB/s sonuç alıyorum.

Speedtest sonuçlarımı ekte belirttim. (link olarak paylaşılması yasaktı sanırım medya olarak ekleyemedim)

Bu yüksek ping sorunu sanırım sadece LoL oynarken oluyor. LoL oynarken ping 130 sabit oluyor. Normalde 59-64 arası gidip gelen ping AKK olmamasına rağmen 129 ile 134 arası sabitleniyor. Üstelik arka planda internet gerektiren hiçbir uygulama çalışmıyor.

Not: Bu arada oyun sunucuları da Türkiye'de.

Dosya Ekleri

• 5964795594.png
    5964795594.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 2.149
Merhaba, bende yüksek hem de baya yüksek ping sorunuyla karşı karşıyayım 2 haftadır, dediğiniz gibi 170-180 ile de kalmıyor 1000 ve üstüne çıkıyor çoğu kez.. Açıkçası hem konuyu yukarı taşımak hem de yalnız olmadığınızı bunun belki de genel bir sorun olabileceğini söylemek istiyorum.
ping.JPG 1.JPG 2.JPG 3.JPG İndirme.JPG

Ben de az önce aslında aynı konuyu açtım fakat sanırım genel görünüme düşmedi hala. Türk Telekom kullanıyorum ben, aradım belirttim sorunumu sizinde bileceğiniz üzere standart şeyleri yaptırdılar modeme reset at arayüze gir vs. çözümlenemeyince kendi açtığım konuda uzun uzun anlattığım gibi format attım ve bazı işlemleri gerçekleştirdim.Fakat sorun hala aynı.. Malesef fiber alt yapımız da yok.. Sorunu çözemezsem muhtemelen başka bir internet sağlayıcısı tercih etmek durumda kalacağım.

Aynı sorun var son 2-3 gündür yardım edin lütfen. Bende Speedtest yaptım ve ping orada 190 gözüküyor önceden 7 gözüküyordu. Yardım lütfen

Benimde şu 3 yaz ayı internet hızlanıyor ama bu 3 ay bitince birden yavaşlıyor Bu arada internetim TTNET Aynı sorunu yaşayan varmı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı