TTNET'den başka İSS'e geçiş

Daha fazla  
Meslek
.
Selamlar, şu anda TTNET'den 74 liraya 24 Mbps internet kullanıyorum.
Ping 6-10 arası, Download ise 19-22 Mbps arası alıyorum.
Benim için düşük ping olması ve maksimum değere yakın olması açısından memnun olduğum bir durum.
Ancak taahhütüm bitiyor ve aynı paket taahütsüz 150 lira civarına çıkacak, taahüt versem bile 99 lira olacak.
Açıkçası pahalı geldi.
Sorum ise şu;
TürkNet gibi daha ekonomik ve hızlı paketleri olan İSS'ler var.
Bunlara geçersem yine şimdiki gibi düşük ping ve maksimuma yakın download/upload alır mıyım yoksa hız ve ping konusunda sıkıntı olma ihtimali var mı?
Ayrıca tavsiye ettiğiniz ISS var mı? TürkNet aklıma yattı ama müşteri hizmetleri gibi sıkıntılar çok okudum.
Merkezi bir yerde de olmadığım için TTNET'den ayrılırsam sıkıntı çeker miyim diye aklıma gelmiyor değil.
Tavsiyeleriniz nelerdir?

Bir TürkNet kullanıcısı olarak ilk önce, altyapınızın ne kadar sağlam olduğunu araştırmanızı ve ardından, kaç MB hız alacağınıza bakmanızı en son karar vermenizi öneririm ping konusuna gelirsek türktelekom kullanıcısıydım 15 ping ile oynuyordum şimdi TürkNet kullanıyorum 25 ping ile oynuyorum aldığım hızlar aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muğla Yeniköy'de 33 Mbit hız ve 80-90 ping alıyordum, fakat kesinlikle nakil işlemi yapma TürkNet'te iken. Memleketime nakil isteyeli 10 gün oldu, Türk Telekom'un ADSL destekleyen altyapıya VDSL olarak kaydetmesi sebebiyle internetim yok. Bazen çalışma oluyor, 6-7 saat kullanamıyorsun. Çok bazen de 1-2 hafta internetim gidip geldiği oluyor 5-6 saatliğine. NetSpeed ve Millenicom'a da bakabilirsin. Ama kötü değil, idare eder. Eğer altyapın iyiyse 100 Mbit'lik paketini al derim.

NetSpeed. 1.5 yıllık TurkNet deneyiminin son demlerinde artık bitmek bilmeyen arızalardan kopmalardan sonra ve durduk yere yükselen fiyatlardan sonra kan yaptı yemin ediyorum NetSpeed. Kesinlikle tavsiye ederim. Para odaklı değil müşteri odaklılar.

12 ay sabit fiyat sözü verirsiniz, aktivasyon ücreti ödemezsiniz. Eğer sözden caymak isterseniz ceza bedeli yok, sadece açılıştaki aktivasyon bedelini ödüyorsunuz. Fiyat performans bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı