E Erkan03 Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim yazım hatam olursa kusura bakmayın. Başlıkta belirttiğim gibi şuan TTNET 8MB NET LİMİTSİZ paketini kullanıyorum. Ayın 27'sinde taahüdütüm bitiyor. Sizce Ultra net'e (16MB 75 AKK) mi geçmeliyim ? Yoksa Süperonline'a geçiş yapıp 16mb 75 akk + 100dk kampanyasınımı almalıyım ? NOT: Oturduğum şehirde fiber net yok. Süperonline'a geçersem sıkıntı yaşar mıyım ? TTNET ve SÜPERONLİNE'dan PAKET ÖNERİRMİSİNİZ. Aylık 67.50 ödüyorum. @MF yardımcı olursan sevinirim.
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim yazım hatam olursa kusura bakmayın. Başlıkta belirttiğim gibi şuan TTNET 8MB NET LİMİTSİZ paketini kullanıyorum. Ayın 27'sinde taahüdütüm bitiyor. Sizce Ultra net'e (16MB 75 AKK) mi geçmeliyim ? Yoksa Süperonline'a geçiş yapıp 16mb 75 akk + 100dk kampanyasınımı almalıyım ? NOT: Oturduğum şehirde fiber net yok. Süperonline'a geçersem sıkıntı yaşar mıyım ? TTNET ve SÜPERONLİNE'dan PAKET ÖNERİRMİSİNİZ. Aylık 67.50 ödüyorum. @MF yardımcı olursan sevinirim.
D deepdark0 Ziyaretçi 11 Mart 2015 #2 Bence kesinlikle geç bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ben çok memnunum. Eğer altyapı var ise fiber alın.
Bence kesinlikle geç bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ben çok memnunum. Eğer altyapı var ise fiber alın.
E Erkan03 Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2015 #3 Altyapı yok malesef. 16MB'e geçmeye değer diyorsunuz yani. Peki kuruluma ve modeme herhangi bir ücret ödeyecekmiyim. Hangi paketi seçmeliyim.
Altyapı yok malesef. 16MB'e geçmeye değer diyorsunuz yani. Peki kuruluma ve modeme herhangi bir ücret ödeyecekmiyim. Hangi paketi seçmeliyim.
D deepdark0 Ziyaretçi 11 Mart 2015 #4 Buradan kampanyaları inceleyin. Kendinize uygun bir kampanya bulursunuz. ADSL Kampanyaları | Sabit Telefon Kampanyası | Turkcell Superonline
Buradan kampanyaları inceleyin. Kendinize uygun bir kampanya bulursunuz. ADSL Kampanyaları | Sabit Telefon Kampanyası | Turkcell Superonline
Onur Özdemir Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 311 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2015 #5 Bende "SuperOnline" kullanıyorum. 16Mbps 75GB AKK 64 lira ödüyorum. Şuan memnunum.
E Erkan03 Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2015 #6 Tamamdır ozaman. Bir sorum daha olacak. TTNET ile taahatüt bitince 71.00 TL ödemeye başlayacakmışım faturada öyle yazıyor. Süperonline'a nasıl geçebilirim. Binasına gitme şansım yok telefondan gerçekleşiyormu bu olay ?
Tamamdır ozaman. Bir sorum daha olacak. TTNET ile taahatüt bitince 71.00 TL ödemeye başlayacakmışım faturada öyle yazıyor. Süperonline'a nasıl geçebilirim. Binasına gitme şansım yok telefondan gerçekleşiyormu bu olay ?
D deepdark0 Ziyaretçi 12 Mart 2015 #7 Telefon ile arayıp görüşe. Sana detaylı bilgi verirler. Bir yere gitmene gerek yok.