TTNET'den TurkNet'e geçmek

Badiomir

Kilopat
Daha fazla  
Aslında iki sorum var:

1. Ben TTNET (fiber)kullanıyorum ve TurkNet'e geçiyorum. TTNET modemi ya geri ver ya öde diyor. TurkNet ise modemi vermeyin parada ödemeyin, bizde ödemeyeceğiz ve siz kullanmaya devam edeceksiniz diyor. Daha önce bunu yaşamış biri var ise olayı anlatabilir mi?

Normalde iki soru ayrı konular gibi olsa da 2.soruda birleşiyorlar.

2. Bana TTNET 1 adet terminal bir adet standart modem verdi. Ben bunları TTNET'e iade etmek zorunda kalırsam, benim modem mi? Router mı? Terminal mi? Yoksa herhangi ikisini mi almam gerekecek? Önerdiğiniz almam gereken ürünleri söyleyebilir misiniz? Bütçem 600TL'den 1000 TL'ye kadar çıkabilirim ama ne kadar ucuz o kadar iyi olur. Ayrıca mümkünse Wi-Fi mesafesi iyi olsun. Mevcut modem ile arada 1 koridor var çekememezlik yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şeyi Netspeed'e geçerken bende yaşadım. Türk t*lekom ödediğim modemin parasını tekrar çıkartıp benden para istedi hatta bunun hakkında forumda konu da açmıştım diye hatırlıyorum. Parayı ödemezseniz Türk t*lekomun avukatı sizi arıyor ve hakkınızda işlem başlatacağız gibi şeyler söylüyor. 270 TL'yi ödememek için çok direndik ama nafile saçma sapan şeyler söyleyerek o parayı alıyorlar. O günden beri malum ISS'in adını sansürlü şekilde yazıyorum malum marka pişmanlıktır. Buraya olayın tamamını yazmadım ama yardımı dokunur derseniz daha fazla yardımcı olabilirim.
Bu arada modemi tekrar verelim dediğimde iade almamışlardı.

Bence TTNET'e modemi iade et. Ben TurkNet fibere geçtiğimde ücretsiz olarak modemi de verdiler kurulumu da ysptılar. Bir sorar mısın TurkNet'e sana modem veriyor mu?

Sorunda o zaten turknet iade etme modem bizim artık diyor, ttnet vericeksin geri modem benim diyor hangisini yapmalı bilmiyorum. Bir diğer konu bende 2 cihaz var biri terminal diğeri router ben ikisinidemi iade edeceğim bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı