TTNET'i BTK'ya Şikayet Etmek

DodemonX

Hectopat
Sokağımızda internet altyapısı olmadığı için TTNET'i BTK'ya internet üzerinden form oluşturarak şikayette bulundum. Sizce altyapıyı yapma işini hızlandırırlar mı?

Gelen şikayetlerin haddi hesabı yok hiç bir yararı olacağını düşünmüyorum.

Sokağımızda internet altyapısı olmadığı için TTNET'i BTK'ya internet üzerinden form oluşturarak şikayette bulundum. Sizce altyapıyı yapma işini hızlandırırlar mı?
TTNET kullanmak zorunda değilsin. Bölgene alt yapı döşemiyorsa firmalar, UyduNet yada yerel kablosuz internet sağlayıcılara yönelebilirsin.

TTNET kullanmak zorunda değilsin. Bölgene alt yapı döşemiyorsa firmalar, UyduNet yada yerel kablosuz internet sağlayıcılara yönelebilirsin.
Uydunet bulunduğumuz bölgede yok. İnterneti uydu bağlantılı gibi bişey mi? Kablosuz derken sanırım VINN'dan bahsediyorsunuz. VINN tercih etmiyorum.

Önerebileceğiniz güvenilir internet kesintisi olmayan sağlayıcı var mı?
Ankara içi bilmiyorum.

Sizin bölgedeki evleri inceleyerek bulmanız gerek. Büyük ihtimal bağladıkları bir daire olsa bile logolarını bir yere yapıştırmışlardır dış kapı asansör falan öyle yerlere.

Türk telekom a başvuru yapmaktan başka çaresi yok malesef. BTK tt ye yönlendiriyor, cevaplar hep standart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…