E Enes ERGÜN Hectopat Katılım 19 Nisan 2013 Mesajlar 410 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2013 #1 Son 44 saattir modemime sinyal ulaşmıyor 10-12 kez musteri hizmetleri ile görüştüm ariza kaydı oluşturuldu defalarca arizanin aciliyeti belirtildi fakat durum aynı. SAYGILAR TTNET...
Son 44 saattir modemime sinyal ulaşmıyor 10-12 kez musteri hizmetleri ile görüştüm ariza kaydı oluşturuldu defalarca arizanin aciliyeti belirtildi fakat durum aynı. SAYGILAR TTNET...
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2013 #2 İlk interneti bağlattığımızda bizde de oluyordu. Arıza talebini sıraya koyuyorlar sıra sana gelince ilgileniyorlar.
İlk interneti bağlattığımızda bizde de oluyordu. Arıza talebini sıraya koyuyorlar sıra sana gelince ilgileniyorlar.
E Enes ERGÜN Hectopat Katılım 19 Nisan 2013 Mesajlar 410 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2013 #3 Ilk internet baglattiginizsa derken? Bu hatti kullanmaya başladığım bir buçuk yılı geçti. Ve oyle sıranın varya içine kaynak yaparlar.
Ilk internet baglattiginizsa derken? Bu hatti kullanmaya başladığım bir buçuk yılı geçti. Ve oyle sıranın varya içine kaynak yaparlar.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2013 #4 Evet ilk hat bağlandığında. Kaynak olayı yok ben Telekom'da staj yaparken arızalarını ben dağıttım sırayla yapılıyor kaynak yok.
Evet ilk hat bağlandığında. Kaynak olayı yok ben Telekom'da staj yaparken arızalarını ben dağıttım sırayla yapılıyor kaynak yok.
E Enes ERGÜN Hectopat Katılım 19 Nisan 2013 Mesajlar 410 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2013 #5 Kısmet artık yapacak birsey yok Bu arada telefondan giriyorum. Yazım kurallarını cignememeye dikkat ediyorum. Varsa bir yanlışım affola.
Kısmet artık yapacak birsey yok Bu arada telefondan giriyorum. Yazım kurallarını cignememeye dikkat ediyorum. Varsa bir yanlışım affola.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 27 Mayıs 2013 #6 Varsa Uydunet'e geç..