FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 27 Mart 2022 #1 TTNET VDSL paket alacağım. TTNET'in sattığı modemleri almak zorunda mıyım yoksa kendim istediğim modemi kullanabilir miyim? Keenetic Omni DSL N300 alacağım.
TTNET VDSL paket alacağım. TTNET'in sattığı modemleri almak zorunda mıyım yoksa kendim istediğim modemi kullanabilir miyim? Keenetic Omni DSL N300 alacağım.
B blackman16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #2 FalconPaw dedi: TTNET VDSL paket alacağım. TTNET'in sattığı modemleri almak zorunda mıyım yoksa kendim istediğim modemi kullanabilir miyim? Keenetic Omni DSL N300 alacağım. Genişletmek için tıkla... TTNET kullanıcısı olarak ben ADSL'den VDSL'e geçiş yapacağım modemimi kendim aldım. Herhangi bir zorunluluk yok ben kendim alacağım dedim bir sıkıntı çıkarmadılar.
FalconPaw dedi: TTNET VDSL paket alacağım. TTNET'in sattığı modemleri almak zorunda mıyım yoksa kendim istediğim modemi kullanabilir miyim? Keenetic Omni DSL N300 alacağım. Genişletmek için tıkla... TTNET kullanıcısı olarak ben ADSL'den VDSL'e geçiş yapacağım modemimi kendim aldım. Herhangi bir zorunluluk yok ben kendim alacağım dedim bir sıkıntı çıkarmadılar.
mr.mustafa Decapat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 102 27 Mart 2022 #3 Almak zorunda değilsiniz ama sözleşme gereği size veriyorlar. Bize modem ücretini vermişlerdi 350 TL olarak.
Almak zorunda değilsiniz ama sözleşme gereği size veriyorlar. Bize modem ücretini vermişlerdi 350 TL olarak.