T Topraks9plus Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Selam, başlıkta bahsettiğim gibi. Bu TTNET'in ZTE H168a modemini kablosuz dağıtıcı olarak kullanabilir miyim? Kullanamazsam root yetkisi elde ederek kullanabilir miyim?
Selam, başlıkta bahsettiğim gibi. Bu TTNET'in ZTE H168a modemini kablosuz dağıtıcı olarak kullanabilir miyim? Kullanamazsam root yetkisi elde ederek kullanabilir miyim?
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 Evet. ZTE ZXHN H168A Modem ZTE ZXHN H168A Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Ama bunlar sağlam değil, çünkü kötü havada bozulup sürekli resetleyebilir.
Evet. ZTE ZXHN H168A Modem ZTE ZXHN H168A Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Ama bunlar sağlam değil, çünkü kötü havada bozulup sürekli resetleyebilir.
T Topraks9plus Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #3 Mor Koşucu dedi: Evet. ZTE ZXHN H168A Modem ZTE ZXHN H168A Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Ama bunlar sağlam değil, çünkü kötü havada bozulup sürekli resetleyebilir. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde Kablosuz Dağıtıcı için herhangi bir ayar bulamadım. Yardımcı olabilir misin?
Mor Koşucu dedi: Evet. ZTE ZXHN H168A Modem ZTE ZXHN H168A Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Ama bunlar sağlam değil, çünkü kötü havada bozulup sürekli resetleyebilir. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde Kablosuz Dağıtıcı için herhangi bir ayar bulamadım. Yardımcı olabilir misin?
K kriezdia Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #4 Topraks9plus dedi: Modem arayüzünde Kablosuz Dağıtıcı için herhangi bir ayar bulamadım. Yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... çözdünüz mü hocam?
Topraks9plus dedi: Modem arayüzünde Kablosuz Dağıtıcı için herhangi bir ayar bulamadım. Yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... çözdünüz mü hocam?