B3TA Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 194 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON RX 6600/16GB RAM/i5-11400F Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 28 Nisan 2023 #11 Lıterhf dedi: Siz kablo alın deneyin derim. Sonra düzelmese equinix datacenter, Riot, Türk Telekom ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Pekala teşekkür ederim yardımınız için. Bu saatte yordum
Lıterhf dedi: Siz kablo alın deneyin derim. Sonra düzelmese equinix datacenter, Riot, Türk Telekom ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Pekala teşekkür ederim yardımınız için. Bu saatte yordum
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Nisan 2023 #12 B3TA dedi: Pekala teşekkür ederim yardımınız için. Bu saatte yordum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah ne demek ben teşekkür ederim. Rica ederim iyi günler.
B3TA dedi: Pekala teşekkür ederim yardımınız için. Bu saatte yordum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah ne demek ben teşekkür ederim. Rica ederim iyi günler.