TTNET'te neden 75 megabit paket yok?

sokumonko

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bizim altyapı 75 Mbit destekliyor ve şu anda 50 megabit kullanıyorum fakat neden 75 Mbit paket yok anlamadım. 100 megabit bağlatayım diyorum, kadın bana diyor ki 100 megabit bağlanırsa sürekli kopmalar yaşarsın. Peki o zaman TurkNet, TTNET altyapısı üzerinden 75 megabit verirken TTNET neden vermiyor anlamıyorum bir türlü. Resmen para verip altyapımın sunduğu tüm hızı kullanmak istiyorum ama adamlar bana olmaz diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Türknet'e geç derim.

Sitesinden mevcut müşteriler için sunulan paketlere baktığım zaman 75 Mbps seçeneğini göremedim. Muhtemelen bundan dolayıdır.

Umarım yanlış görmüşümdür.

Bende onu diyorum dostum 75 Mbit paketleri yok ama 75 Mbit altyapılı eve ya 50 megabit alacaksın ya da 100 alacaksın diyor ama 100 megabit alırsan altyapı sapıtıyor. Mecburen altyapımın desteklediği hızı alamıyorum. Adam benim binaya kendi altyapısını döşemiş ama maximum hızı sana vermiyorum diyor resmen.

Bence bu bir satış politikası.

Taahhüt dolunca kurtulun derim. Onlar çözüm üretmiyorsa siz çözüm yolu bulursunuz.

TT'de misyon ve vizyon aramayın. Yok. Şaka gibi firmadır kendileri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…