qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirtiğim gibi. Şuan Ttnet 16mbit internet kullanıyorum. D-smart' a geçip bunu 25mbit yapmayı düşünüyorum. İkisinin arasındaki farklar nedir acaba ? Geçmelimiyim yoksa geçmemelimiyim ?
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirtiğim gibi. Şuan Ttnet 16mbit internet kullanıyorum. D-smart' a geçip bunu 25mbit yapmayı düşünüyorum. İkisinin arasındaki farklar nedir acaba ? Geçmelimiyim yoksa geçmemelimiyim ?
Hüseyin Guran Hectopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2014 #2 Hiçbir fark yok. D-Smart TTNET'in altt yapısını kullaıyor ben şu anda D-Smart kullanıyorum gayet memnunum.
Hiçbir fark yok. D-Smart TTNET'in altt yapısını kullaıyor ben şu anda D-Smart kullanıyorum gayet memnunum.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 28 Ağustos 2014 #3 Bulunduğun yerin alt yapısı önemli.
qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2014 #4 Hüseyin Guran dedi: Hiçbir fark yok. D-Smart TTNET'in altt yapısını kullaıyor ben şu anda D-Smart kullanıyorum gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Ben yalın net kullanıyorum. Peki 25mbit hızını yalın net olarak sağlıyabilrmiyim ?
Hüseyin Guran dedi: Hiçbir fark yok. D-Smart TTNET'in altt yapısını kullaıyor ben şu anda D-Smart kullanıyorum gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Ben yalın net kullanıyorum. Peki 25mbit hızını yalın net olarak sağlıyabilrmiyim ?