Arkadaşlar şu an TTNET hiper internet 25 mb 75 AKK kullanıyorum. Çalıştığım yerden lojman çıktı oraya taşınacağım. Gideceğim yer site 10 küsür apartman var. Ttnet'in internet sitesinden sorgulama yaptım fiber, hiper hirhangi bir bağlantı var mı diye binanın üzerine gelip sorgula diyorum seçteğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır diyor ama etrafındaki binaların hepsinde fiber var gözüküyor. Fiber varmıdır acaba. Süperonline internet var sitede onu biliyorum ama ttnet konusunda kararsız kaldım apartman görevlisine sordum ttnet yok dedi.
Ttnet ile bir yıllık süremi yeni doldurdum beni çağrı merkezinden aradılar indirimli tarifeniz sona eriyor isterseniz sabit fiyat ile iki yıl taahhüt ile uzatabiliriz dediler. Bir ay önce falan aradılar o zamanda lojman yoktu taşınma sorunu da yoktu bende kabul ettim ve ilk aydayım. Lojmana gittiğimde görevlinin dediği gibi ttnet yoksa süperonline geçiş yaptığımda sıkıntı yaşar mıyım? Yani benden son bir yılın indirim miktarını geri isterler mi ve son yaptığım iki yıllık taahhüt sıkıntı yaşatır mı bana? Ttnet yoksa binada benim ne gibi haklarım olur, yani internetsiz kalamam etrafındaki binalarda ttnet olup benim binada yoksa ben mağdur olacağım sıkıntı yaşatırlar mı bana?