TTNet'ten Superonline'a geçerken Modem bağlantısı

teknopatadam

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Bugün TTNET'ten illallah ettiğim gündür. Internet bağlantı hızı belirttiği gibi değil. İşin garibi bazen elektrikler gider elektrikler geldiğinde internet 30-45 dakika buhar. Bazen günleri saatleri bulur. Bazen gece sağlam bıraktığım internet sabah baktığımda yoktur ve gün boyu internete bağlanamam. PPP sinyali alamam IP alamam. Bunlar canıma tak etti. Internet hızı 16MBit yada 16MBite kadar güya fakat nedense gördüğüm en yüksek rakam 12 oda bazen Şansım o gün için iyiyse arada bir güzellik yaptığı oluyor genelde 8-9-10 civarlarında bazen ayın ilk günleri bile 2Mbit alıyorum ertesi gün geçiyor sonra gene 2MBit yani artık baydı. Adil kullanım kotasını geçtim şuan 3Mbite düştü. Ama ona rağmen 1Mbitlik bağlantı hızına sahibim ve sadece bazen 3mbitlik performansı sergileyebiliyor. Her neyse bu sebeplerden ötürü Superonline'a geçmeyi planlıyorum ve benim şimdi kullandığım TP-LINK TD-W8968 Modemimi Superonline'a geçtikten sonra Superonline'da da kullanabilir miyim? Yani yeni modem veriyorlar fakat ben bu W8968 Modemimden oldukça memnunum bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. O yüzden bununla devam etmek istiyorum. Bu modemle Türkcell Superonline bağlantımı kullanabilir miyim? Modemin arayüz kısmında hızlı kurulum bölümünde Türkcell Super online yazısını gördüm yanında TTNet-Turknet-Smile adsl falan filanda vardı. Superonline'ında adı geçtiğine göre kullanabilirim öyle değilmi? Birde fiber internet abonesi olmayı planlıyorum. Bu modemim fiber özelliklerini taşıyabilir mi? Arkasında 1 adet WAN portuda var fiber bağlantılar için miymiş neymiş öyle bir şeydi galiba yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben Superonline kullanıyorum İstanbul'da inanılmaz iyi. 25Mbps Fibernet kullanıyorum 3-4 mb hızla indiriyor dosyaları. Marmaris'te TTNET var tüm dosyalar 250-300 kb ile iniyor. 10 katı fark var arada.

Yaza Merhaba Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Yaza merhaba kampanyasından yararlanmak istiyorum 25Mbps 75 GB AKK özellikleri bulunan tarifeye geçeceğim. 24 Ay Taahütlü ayda 59, Tarife fiyatı 74 olan.

Yanlız hemen en solunda 24 ay taahhütlü + alo hizmeti ayda 49 denmiş. Bu alo hizmeti tam olarak nedir neyi kapsar ve pakete onunda dahil olmasına rağmen neden daha ucuz?

Son olarak Süperonline'ın eve gelen hat sistemi nasıldır gene bildiğimiz DSL stilinden bir kablo ile mi geliyor? Yoksa ayrı fiber kablolar ile mi geliyor? Uç kısmı modeme bağlanan kısmı DSL stilinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…