TTNET'ten SUPERONLINE'a geçiş

Kaan149

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bundan 2 ay öncesine kadar TTNET'in 16mbit lik internetini ortak olarak kullanıyorduk. Oyunlardaki pingler 90-100 arasında değişiyordu. Download hızı ise 1000kbp/s ye kadar çıkıyordu. Fakat ping sorunundan dolayı Superonlıne'a geçiş yaptım. Oyunlardaki ping 60 a kadar düştü fakat bu seferde download hızını en fazla 400 görüyorum bunun sebebi nedir, cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni paketiniz 16mbit dimi . Modeminizin marka modelini de yazarsanız daha iyi yardımcı olurlar.

Superonline servisin arayın hatlarda bir sıkıntı olabilir.

Hatla alakası sıkıntı vardır. Ara servis hemen geliyor, modemine bakıyorlar, anında hizmet veriyorlar ücretsizce. Ben TTnet'ten Superonline'a geçince harbiden hız yaşadım, onu bunu bilmem kimse kusura bakmasın. TTnet yalandır, Superonline candır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Modemimin modeli superonlıne sevisinin getirdiği kutudan çıkan klasik Huawei HG552e. İntenetimi alalı dediğim gibi 2 ay kadar oldu ve ilk aydan beri böyle herhangi bi yavaşlama problemim yok. Yetkili kişiler evime kadar gelip her şeyi hallettiler sağolsunlar. Paketimde 16 Mbit lik paket kablolalamayada bizzat şahit oldum.

Speed test sonuçlarında ise :
Ping 23 ms
Download Speed 3.48 mbps
Upload Speed 0.65 mbps

İnternetten bişey indirirken veya yüklü bi program güncellenirken 400 kbp/s hızında download yapıyor.

Sonuclar hiç tatmin edici degil servisi aramanız gerekli .

Merhabalar. Ben de dediğin gibi ping yüzünden TTNET'ten ayrılıp Superonline'a geçenlerdenim. Hem pingim düştü, hem de hızım yüksek ve stabil oldu. Sorunun bölgesel olsa gerek. Müşteri hizmetleri ile görüşürsen onlar yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…