TTNET'ten Superonline'a geçtikten sonra TTNET fatura çıkardı

Tr_temhA

Hectopat
TTNET'ten Superonline firmasına geçtim. Taahhüt bitmesine 1 aydan az süre kalmıştı. Geçeli 1-2 ay oluyor. TTNET'ten mesaj geldi şu faturanızın son ödeme tarihi şudur belirtilen tarihe kadar ödeyin. Yoksa belli bir ücret her ay yansıtılacaktır diye mesaj atmış. Ne yapmalıyım ve hangisinin müşteri hizmetlerini aramalıyım?

Superonline'ı alakadar eden bir durum bulunmuyor. TTNET ile iletişime geçmeniz gerekiyor muhtemelen son ayın faturasını varsa cayma bedelinin faturasını göndermiş olabilirler müşteri hizmetleri detaylı bilgi verecektir.

Geçmeden önce kalan son faturanı ödememişsindir.

Faturayı gönderen TTNET ile iletişime geçin durumu anlatın onlar tahminimce ne olduğunu açıklarlar.

Yada cayma bedeli faturası olabilir. Sözleşmen bitmesine 1 gün bile kalsa cayma bedeli faturası kesme hakları bulunuyor.

Bitmeden geçtiyseniz cayma bedelidir. Bu arada geçiş yapmanıza az kaldıysa, gerekli formları diğer firmaya yollayıp bittiği gibi geçiş yapmanız adına tüm yükümlülüğü firmaya verebilirsiniz. Ben de Netspeed'e böyle geçmiştim. Geçiş kağıtlarına ek olarak ayrı bir kağıt daha dolduruyorsunuz. Sözleşmeniz bitince onlar eski ISS ile iletişime geçip aktarmayı yapıyor. Hem aynı portu kaybetmiyorsunuz hem de ayrılık işlemleri çin ISS'in ayak diretmesiyle karşılaşmıyorsunuz.

Ya da cayma bedeli faturası olabilir. Sözleşmen bitmesine 1 gün bile kalsa cayma bedeli faturası kesme hakları bulunuyor.

Öyle bir şey olmaz. Çünkü cayma bedeli olarak o zamana kadar yapılan indirimler tutarı toplamı ya da kalan fatura bedelinden hangisi tüketici lehine ise o alınabilir. Son ay faturasını gönderebilirler en fazla. Eğer taahhüt bitimine 1 aydan fazla varsa onu göndermişler ya da son faturayı kıst ücret olarak hesaplayıp göndermişlerdir.

Tamam hocamda işte bu faturayı Superonline karşılaması gerekmiyor mu? Belli bir ücrete kadar cayma bedeli karşılıyorlar çünkü.

O son kalan faturayı Superonline ödemiyor mu?

O son kalan faturayı Superonline ödemiyor mu?

O cayma bedelini Superonline'nın ödemesi gerekmez mi?

Hayır, cayma bedelini ödemiyorlar. Bazıları kampanya amaçlı atıyorum cayma bedelinizin 200 ₺'sine kadarını biz ödüyoruz diyor. Bu tarz kampanyalara başvururken de belirtmeniz gerekiyor.

Hayır, cayma bedelini ödemiyorlar. Bazıları kampanya amaçlı atıyorum cayma bedelinizin 200 ₺'sine kadarını biz ödüyoruz diyor. Bu tarz kampanyalara başvururken de belirtmeniz gerekiyor.

E belirttim zaten hocam. Ne demek ödemiyor. Özellikle sordum. Evet ödüyoruz dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…