Ttnetten Superonline'ye geçişte başvuru yeterli mi?

T.t

Hectopat
Arkadaşlar normal Türk Telekom'un fiber internetini kullanıyorum ve taahhüdüm mart ayında bitiyor. Türk Telekom fiyatlarının bana yüksek gelmesinden dolayı Superonline'ye geçmek istedim. Çünkü kampanyalı paketin son tarihi 1 Ocaktı ve cayma bedelini ödedikleri yazıyordu. Superonline'nin sitesinden başvurdum sadece o başvuru yeterli midir? Yani iptal işlemlerini Superonline halledecek mi?
Türk Telekom 35 Mbps'ye 500 küsur fiyat vermişti. Superonline 1000 Mbps 600 TL idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar normal Türk Telekom'un fiber internetini kullanıyorum ve taahhüdüm mart ayında bitiyor. Türk Telekom fiyatlarının bana yüksek gelmesinden dolayı Superonline'ye geçmek istedim. Çünkü kampanyalı paketin son tarihi 1 Ocaktı ve cayma bedelini ödedikleri yazıyordu. Superonline'nin sitesinden başvurdum sadece o başvuru yeterli midir? Yani iptal işlemlerini Superonline halledecek mi?
Türk Telekom 35 Mbps'ye 500 küsur fiyat vermişti. Superonline 1000 Mbps 600 TL idi.

Altyapı Türk Telekom'un mu?

@T A L O reis var da Online başvuru dışında Türk Telekom'u falan iptal etmeme gerek var mı? Bilgin var mı bu konuda?

İkisi farklı altyapı olduğundan Superonline aktif olunca, Türk Telekom'u iptal etmeniz gerekmekte. Firmalar arası churn olmadığı için internetiniz otomatik kapanmaz.

@Emre Nxt yani iptal başvurusunda bulunayım mı e-devletten? Bir de cayma bedeli ödemesini nasıl alıyoruz? Faturayı Superonline'ye mi göndereceğiz?

@T A L O altyapılar arası churn olmuyor.

Ya bugün TT'ye iptal talebinde bulunun veya Superonline aktif oluncaya kadar kullanın, daha sonra iptal ettirin tercih sizin.

Cayma bedeli için Superonline fatura istiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam bir mail adresine göndermek gerekiyordu. Bunu Superonline temsilcisi daha iyi açıklar size.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı