Arkadaşlar bugün bir telefon geldi bağımsız bir yerden arıyorlarmış ttnet sözleşmemiz dün bitmiş ve yeni kampanyalardan bahsetmişler.49 tl ye sınırsız internet+8 megabit internet demişler sanırım şu:Net Fiyat Kampanyası | Turkcell Superonline
Ttnet'ten süperonline geçmek mantıklı mı herhangi kablo tesistatı değişmesi gerekir mi ?
Adres verecekmişiz yarın eve gelip evde sözleşme imzalayacakmışız.
Eve gelmeleri tuhaf geldi ve arayan merkez türkcell veya ttnet' e bağlı değilmiş biraz rahatsız oldum. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Ayrıca modemim TTNET' in Airties RT-206 onunda değişmesi gerekir mi ?
Eğer Superonline Fiber'e geçmeyecekseniz herhangi bir kablo döşeme olayı olmayacak. Muhtemelen kendileri de modem vereceklerdir. Ama siz yine de evinize davet etmeyin. İnternetten başvurun, onlar sizi ararlar.
Yalın adsl için aşağıdaki kutudan bir çıkış veriyorlar. O uca bir kablo bağlayıp modeme çekmen gerekiyor. Diğer türlü ev telefonundan almanız imkansız. Ancak ev telefonunu da onlara taşırsanız o hat üzerinden size hem ev telefonu hem internet verebilirler.
Yani turk telekom ev telefonu hattı üzerinden superonline interneti kullanamıyorsunuz. Yalın adsl ise 10-15 lira daha pahalı.
Süperonline geçmek istiyorsan fiber internet bağlatıcaksan eve kablo çekecekler elbet kurulum ücretsiz şuan avantajları var geçmeni tavsiye ederim ben geçtim. TTNET aboneliğini bence şimdiden iptal işlemine başla TTNET beladır biraz ben 1 ayda zar zorla iptal ettim. Süperonline geçtiğinde modemi at bir kenara onlar sana modem verecekler ücretsiz.