3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 3 Eylül 2022 #21 Paul Walker dedi: KURAN'A SÖVEN(?) TTO'NUN GERÇEK HİKAYESİ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Charmquell'in attığı bu video sonrasında olay yavaş yavaş açılmaya başlamış. Videodan sonra Ender gaz almış olacak ki bir açıklama videosu yayınladı. GERÇEKLERİ ANLATMA VAKTİ... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olayı bilmiyordum CharmQuell'in videosundan şimdi öğrendim, tam anlamıyla "vay be" dedirtecek bir olay.
Paul Walker dedi: KURAN'A SÖVEN(?) TTO'NUN GERÇEK HİKAYESİ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Charmquell'in attığı bu video sonrasında olay yavaş yavaş açılmaya başlamış. Videodan sonra Ender gaz almış olacak ki bir açıklama videosu yayınladı. GERÇEKLERİ ANLATMA VAKTİ... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olayı bilmiyordum CharmQuell'in videosundan şimdi öğrendim, tam anlamıyla "vay be" dedirtecek bir olay.
2 267758 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 150 Çözümler 1 3 Eylül 2022 #22 Swajhaki dedi: Ülkenin çoğunluğunun kabul ettiği bir dine küfür edince tabii ki linç yiyeceksiniz ama olay işte burada. Çocuk dine küfür etmediği halde linç yedi(?) Genişletmek için tıkla... Allahım sana inanmayanın anasını avradını diyen video binlerce beğeni alıyor. İnanmayanlar küfür edince mi sorun oluyor?
Swajhaki dedi: Ülkenin çoğunluğunun kabul ettiği bir dine küfür edince tabii ki linç yiyeceksiniz ama olay işte burada. Çocuk dine küfür etmediği halde linç yedi(?) Genişletmek için tıkla... Allahım sana inanmayanın anasını avradını diyen video binlerce beğeni alıyor. İnanmayanlar küfür edince mi sorun oluyor?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 3 Eylül 2022 #23 Bu konuda en akıllı davranan Emrecan Önal oldu hemen yok yaşım küçüktu yok muhazakar bir ailedeydim diyip sivisti olaydan.
Bu konuda en akıllı davranan Emrecan Önal oldu hemen yok yaşım küçüktu yok muhazakar bir ailedeydim diyip sivisti olaydan.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 3 Eylül 2022 #24 Ne saçma bir olay. Gün gelmiyor ki Saçmalardan Seçmeler top100 listesi değişmesin.
kinyass Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 352 3 Eylül 2022 #25 Belliydi zaten, ama değişik olan bu olay şu an yaşansa kimsenin umurunda olmayacağı.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #26 Türkiye'nin Martin Luther'i. Hatırlıyorum o günleri okulda herkes bu olayı konuşuyordu. O zamanlar herkese çok antipatik gelmişti. Gerçekleri duymak iyi.
Türkiye'nin Martin Luther'i. Hatırlıyorum o günleri okulda herkes bu olayı konuşuyordu. O zamanlar herkese çok antipatik gelmişti. Gerçekleri duymak iyi.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.630 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #27
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 3 Eylül 2022 #28 @Paul Walker Ahmet Ağa aleminde.
Swajhaki Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 89 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #29 267758 dedi: Allahım sana inanmayanın anasını avradını diyen video binlerce beğeni alıyor. İnanmayanlar küfür edince mi sorun oluyor? Genişletmek için tıkla... Bana ne atarlanıyorsun?
267758 dedi: Allahım sana inanmayanın anasını avradını diyen video binlerce beğeni alıyor. İnanmayanlar küfür edince mi sorun oluyor? Genişletmek için tıkla... Bana ne atarlanıyorsun?
2 267758 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 150 Çözümler 1 3 Eylül 2022 #30 Swajhaki dedi: Bana ne atarlanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Genel bir atarlanma senle ilgisi yok hocam.
Swajhaki dedi: Bana ne atarlanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Genel bir atarlanma senle ilgisi yok hocam.