T Troj Hack Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2014 #1 İyi günler ben tübitakta proje yarışmasına katılacağım... Android üzerine yapılmamış istenilen bir proje verir misiniz? Yardımlarınızı bekliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2014
İyi günler ben tübitakta proje yarışmasına katılacağım... Android üzerine yapılmamış istenilen bir proje verir misiniz? Yardımlarınızı bekliyorum...
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Ekim 2014 #2 İlk önce bir projenin kelimesinin ne olduğunu anlayın sonra fikir istersen vermeye çalışırız.
Ö ÖFB Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2014 #3 Troj Hack dedi: İyi günler ben tübitakta proje yarışmasına katılacağım... Android üzerine yapılmamış istenilen bir proje verir misiniz? Yardımlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... Pc'ye gelen kablolu interneti USB ile telefona iletme programı yapabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2014
Troj Hack dedi: İyi günler ben tübitakta proje yarışmasına katılacağım... Android üzerine yapılmamış istenilen bir proje verir misiniz? Yardımlarınızı bekliyorum... Genişletmek için tıkla... Pc'ye gelen kablolu interneti USB ile telefona iletme programı yapabilirsin.
byanigli Hectopat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 543 Yer İzmir, Turkey, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek student of software engineering 16 Ekim 2014 #4 Bu tür projelerde önce bir problem saptanır, daha sonra bu problem üzerine yapılan yada probleme yakın olan projeler incelenir okunur. Daha sonra problem modellemesi yapılar, ardından da kodlanır testileri alınır. tübitak'a gönderilir
Bu tür projelerde önce bir problem saptanır, daha sonra bu problem üzerine yapılan yada probleme yakın olan projeler incelenir okunur. Daha sonra problem modellemesi yapılar, ardından da kodlanır testileri alınır. tübitak'a gönderilir
T Troj Hack Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #5 O USB kablo aracılığıyla zaten ben tablet pc aldım işletim sistemi android ve ben onu yaptım programa ihtiyaç kalmadan...
O USB kablo aracılığıyla zaten ben tablet pc aldım işletim sistemi android ve ben onu yaptım programa ihtiyaç kalmadan...