Tuckers MP'ye modlu girilmiyor

Pulsuz Oyuncu

Femtopat
Daha fazla  
ETS 2'de atölyeden kurduğum bir mod var. Kurduğum mod da gerçek benzinlik istasyonları oynanışa falan etkisi yok fakat Tmp'ye girmeye çakışınca modu iptal ediyor bunun bir çözümü var mı?

ETS 2'de atölyeden kurduğum bir mod. Kurduğum mod da gerçek benzinlik istasyonları oynanışa falan etkisi yok fakat Tmp'ye girmeye çakışınca modu iptal ediyor bunun bir çözümü var mı?

Yok diye biliyorum tmpye mod ile giremiyorsun.

Yok diye biliyorum tmpye mod ile giremiyorsun.
Ben youtuberun kar modu ile tmp'ye girdiğini görmüştüm de arkadaşın dediği gibi sadece mevsim modları geçerli galiba.

Hayır, Truckers MP'ye belirli mevsim modları ve birkaç mod dışında modlar ile giremezsin devre dışı kalır etkileyip etmemesi önemli değil.
Tamamdır teşekkürler.

ETS 2'de atölyeden kurduğum bir mod var. Kurduğum mod da gerçek benzinlik istasyonları oynanışa falan etkisi yok fakat Tmp'ye girmeye çakışınca modu iptal ediyor bunun bir çözümü var mı?

Tmpde mod kullanamazsınız, modsuz bir profil açın o zaman sürekli uyarı vermeyecektir.

Truckers MP oyununda belirli mevsim modları ve offline üzerinde tır modu ayarlayıp o mod ile girdiğinde tırlar izin verilirken, diğer modlara izin verilmiyor. Bir çözümü yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…