Tucson vs. 3008 vS C5 vs. Qashqai

Üstadı'm

Decapat
C Segmenti SUV modellerinden hangisini tercih ederdiniz?
Sadece görselliği değil fiyat performansı da değerlendirelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuscon ve ya 3008 tabii ki. Qashqai alınmaz.
Tuscon mu yoksa 3008 mi derseniz göreceli olmakla beraber, tercihim Tuscon olurdu.

Tuscon ve ya 3008 tabii ki. Qashqai alınmaz.
Tuscon mu yoksa 3008 mi derseniz göreceli olmakla beraber, tercihim Tuscon olurdu.
Benimde arka süspansiyon bağımsız olması sebebiyle Tucson olurdu.
Ama 3008 ve C5'deki 1.6 180hp Puretech'te çok çekici duruyor.
Benimde arka süspansiyon bağımsız olması sebebiyle Tucson olurdu.
Ama 3008 ve C5'deki 1.6 180hp Puretech'te çok çekici duruyor.
Ama yinede torsiyon çubuğu çok ilkel kalıyor. Net seçimim Tucson 1.6 177 TGDI.

Son düzenleme:
C Segmenti SUV modellerinden hangisini tercih ederdiniz?
Sadece görselliği değil fiyat performansı da değerlendirelim.
Başlıktaki dörtlü içinden 3008 tercih ederim. Aslında iç mekan kalitesi, yalıtım ve yol tutuş (aşırı yatma) sorunu olmasa C5 Aircross çok kullanışlı ve o sınıftaki muhtemelen en konforlu araç.

Bu dörtlünün dışına çıkarsam bu sınıfta XC40 güzel ama biraz pahalı, Volvo son satışta iyi bir pazarlık payı bırakmadığı için ulaşması zor. BMW X1 fena araç değil ama donanımlı bir araç istediğinde fiyatı aşırı yükseliyor. Son makyaj öncesi Tiguan özellikle arka yaşam alanı açısından çok iyi ve konfor bakımından da çok iyi bir araç. İç hacim, iç mekan kalitesi, bagaj hacmi, yalıtım gibi konularda da Tiguan iyi bir araç o yüzden tercihimi Tiguan tarafında kullandım.

Qashqai, Sportage ve Tucson'un eski kasaları makyaj sonrasında bile eskidiği için saymıyorum. Yeni modelleri hakkında da bir bilgim yok. Fikir beyan edemem.

Benzinli 3008 ve BMW 3.20 sahibiyim. 1.6 180 HP, 250 nm tork, 8 sn hızlanma süresi, 224 km Max hız. Benzer performansı aynı sınıf araçlarda bulamazsınız. Yakıt tüketimi her araçta olduğu gibi kullanıma ve engebeye bağlı. Benim güzergahımda fazla iniş çıkış olmadığı için 3008'in ortalaması 6 Lt'nin altında, LPG asla kullanmam. Benzinli 3008'in motoru BMW ile ortak geliştirilen motor, şanzıman zdf. Tuskonla, qaskai ile karoq ile kıyaslarken bunlara göz önünde bulundurun, kabin sesi BMW'den daha az. Virajlara girerken sedan araçla girer gibi girmemenizi tavsiye ederim. Ekran güncellemesi ararken yolum buraya düştü. Daha önce Fiat, Megane II, golf, Passat, suziki, Mercedes gibi hep sıfır aldığım araçları kullanan biri olarak herhangi bir marka fanatikliğim yoktur. Hangi aracı alırsanız alın, güzel günlerde kullanmanızı, trafik kurallarına tam uymanızı, trafikte centilmen olmanızı, yayalara saygılı olmanızı dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı