Kknksonur Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2022 #1 Selam. Arkadaşlar sizde bu kitabın cevap anahtarı varsa atar mısınız?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #2 Telegramda yoksa hiçbir yerde yoktur diye düşünüyorum. Bulursam atarım. Umarım cevap anahtarını hocanız yırtmamıştır.
Telegramda yoksa hiçbir yerde yoktur diye düşünüyorum. Bulursam atarım. Umarım cevap anahtarını hocanız yırtmamıştır.
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 16 Aralık 2022 #3 Akıllı kütüphane desteği varsa cevap anahtarını rahat bulursunuz.Bence tüm dersler almayın.
Kknksonur Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2022 #4 Pluxy01 dedi: Telegram'da yoksa hiçbir yerde yoktur diye düşünüyorum. Bulursam atarım. Umarım cevap anahtarını hocanız yırtmamıştır. Genişletmek için tıkla... Hayır hocamın aldırdığı bir kitap değil bu benim kendimin evde bir türlü Cevap anahtarını bulamadım kpase dedi: Akıllı kütüphane desteği varsa cevap anahtarını rahat bulursunuz. Bence tüm dersler almayın. Genişletmek için tıkla... Varda öğretmenlere özel. Pluxy01 dedi: Telegram'da yoksa hiçbir yerde yoktur diye düşünüyorum. Bulursam atarım. Umarım cevap anahtarını hocanız yırtmamıştır. Genişletmek için tıkla... Buldunuz mu? Son düzenleme: 16 Aralık 2022
Pluxy01 dedi: Telegram'da yoksa hiçbir yerde yoktur diye düşünüyorum. Bulursam atarım. Umarım cevap anahtarını hocanız yırtmamıştır. Genişletmek için tıkla... Hayır hocamın aldırdığı bir kitap değil bu benim kendimin evde bir türlü Cevap anahtarını bulamadım kpase dedi: Akıllı kütüphane desteği varsa cevap anahtarını rahat bulursunuz. Bence tüm dersler almayın. Genişletmek için tıkla... Varda öğretmenlere özel. Pluxy01 dedi: Telegram'da yoksa hiçbir yerde yoktur diye düşünüyorum. Bulursam atarım. Umarım cevap anahtarını hocanız yırtmamıştır. Genişletmek için tıkla... Buldunuz mu?
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 16 Aralık 2022 #5 Kknksonur dedi: Hayır hocamın aldırdığı bir kitap değil bu benim kendimin evde bir türlü Cevap anahtarını bulamadım Varda öğretmenlere özel. Buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hocam iletişim kısmından mail attın dönüş yaparlar herhalde.
Kknksonur dedi: Hayır hocamın aldırdığı bir kitap değil bu benim kendimin evde bir türlü Cevap anahtarını bulamadım Varda öğretmenlere özel. Buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hocam iletişim kısmından mail attın dönüş yaparlar herhalde.