3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 1 Ekim 2021 #1 TÜBİTAK'ın uluslararası olimpiyatlarında derece elde ettiğimizde ÖSYM sınavı ile girilen üniversitelere sınavsız giriş hakkına sahip oluyoruz diye bir şey duydum. Doğru mu? Doğruysa kaynak verir misiniz?
TÜBİTAK'ın uluslararası olimpiyatlarında derece elde ettiğimizde ÖSYM sınavı ile girilen üniversitelere sınavsız giriş hakkına sahip oluyoruz diye bir şey duydum. Doğru mu? Doğruysa kaynak verir misiniz?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 10 Kasım 2021 #2 Yanlış, herkes sınava girmek mecburiyetindedir. Sadece ek puan sağlıyor, kaç puan sağladığını bilmiyorum. <%=pagetitle%> Türkiye Cumhuriyeti Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Kurumsal Web Sitesi • www.osym.gov.tr • ÖSYM www.osym.gov.tr 1999 ÖSS yazdığına bakmayın, sistem hâlâ bu şekilde işliyor. Ama puanlaması değişmiş olabilir, orasını bilemem.
Yanlış, herkes sınava girmek mecburiyetindedir. Sadece ek puan sağlıyor, kaç puan sağladığını bilmiyorum. <%=pagetitle%> Türkiye Cumhuriyeti Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Kurumsal Web Sitesi • www.osym.gov.tr • ÖSYM www.osym.gov.tr 1999 ÖSS yazdığına bakmayın, sistem hâlâ bu şekilde işliyor. Ama puanlaması değişmiş olabilir, orasını bilemem.