1-Bence yaptığın soru sayısı gayet iyi ancak sıralama sınavı olduğu için ben pek bir şey diyemem. Umarım ki girersin.
2-okul müfredatında evet ayt ve tut var ancak bunların dışında özellikle matematikte sana çok kapsamlı şeyler anlatıyorlar. Sonuç olarak dersler evet tyt ayt var ama klasik fen lisesi mantığında değil daha ayrıntılı daha kapsamlı daha iyi bir şekilde anlatılıyor.
3-Yurtlari bence çok çok iyi gayet iyi odalar belki ilk başta size küçük gelebilir ancak gayet yeterli bir alana sahip bana göre. Etütlerde ders çalışırken çok da sıkıntı olmuyor. Senin sınıfında olan kişilere bağlı olarak değişir senin çalışma verimin. Yurtlarda etüt odaları var ama ben oralarda çalışmıyorum. Okulun daha ıssız daha az kişisi olan yerleri var. Okul kesinlikle ders çalışmak için çok uygun.
4-bilgisayar sistem özelliklerini SS alıp atarım şimdi. Benim şahsi görüşüm olarak bilgisayar yeteri kadar iyi ancak süper bir bilgisayar beklemeyin.python ve blender kaldırır büyük ihtimalle. Yani çok ağır oyunlar oynayacaksan bilgisayar alabilirsin ama ben gerek olmadığını düşünüyorum tabi bu sana kalmış.
Ekran kartı:Intel iris xe graphics
CPU: i7 1165g7 11. nesil
Ram:8 GB
Depolama alanı:256gb standart
Ek olarak da yanında Windows 10 veya 11 geliyor tam hatırlamıyorum.
Bu arada kusura bakma mesajına çok geç cevap vermişim şimdiden özür dilerim