TÜBİTAK için tavsiye verebilir misiniz?

Hocam siz yardımcı olabilir misiniz? Bu şekilde güzel bir oyun çıkartabilir miyiz ortaya. Teşekkürler.
Dediğim programı 8 yaşındakiler bile kullanabiliyor yani çok kolay. O programdan istediğiniz oyunu tek başınıza yapabilirsiniz. Şu aralar çok yoğunum hem kendi ekibimle bir oyun yapıyorum, hem canlı derslere giriyorum, her gün ödevim oluyor, sınavlarım yaklaşıyor derken vakit kalmıyor.

Aşağıdaki görsele bakabilirsin. Sağ tarafta oyunun kodları (kod değil ama öyle diyelim), sol tarafta oyunun küçük bir pencerede görünümü var.
images (17).jpeg

Dediğim programı 8 yaşındakiler bile kullanabiliyor yani çok kolay. O programdan istediğiniz oyunu tek başınıza yapabilirsiniz. Şu aralar çok yoğunum hem kendi ekibimle bir oyun yapıyorum, hem canlı derslere giriyorum, her gün ödevim oluyor, sınavlarım yaklaşıyor derken vakit kalmıyor.

Aşağıdaki görsele bakabilirsin. Sağ tarafta oyunun kodları (kod değil ama öyle diyelim), sol tarafta oyunun küçük bir pencerede görünümü var.
Eki Görüntüle 796196

Hocam scratch i 5. sınıfta işliyorduk. Çok amatör kalmaz değil mi bununla yaptığım oyun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı