Tübitak Projeleri neye göre seçiliyor?

Hocam robotunuz hayırlı olsun. Robotun içine Kaspersky yükleyinde robot korunsun. (!)

Hocam robotunuz hayırlı olsun. Robotun içine Kaspersky yükleyinde robot korunsun. (!)
Sağolun. Yükleyecektim de vazgeçtim. Tübitak yarışmaları gereği, virüs girince hatim indirmeye başlayacak.
Bunlardan bir halt olmaz. Uluslararası platformlarda deneyin. Hepsine.
Bildiğiniz böyle bir platform var mıdır?

İfadeler: YFK
Bir söylentiye göre çekirdeğinde Allah yazan hurmalar ile giderseniz kazanma şansınız %112 artar. (!)

Geçen sene reddedildim, bu sene yeni projeyle bölgesel derecesine kadar varabildim Yeteri kadar tecrübem var yani.
Yapılan proje hakkında sorulacak her soruya cevap niteliğinde bir rapor yazman gerekiyor. Robotu neden yaptığın hakkında, nerelerde hangi amaçla kullanılabileceği hakkında yazabilirsin. O kadar başvuru oluyor, teker teker incelemeye vakit yoktur. İlgi çekmesi gerekiyor. Raporunun kurallara tam uyan akademik rapor olması gerekiyor.

3 sene üst üste aynı robotla yarışmamalıydın bence. Önceki senelerin kazananlarını incele. Hepsi etkili çözümler geliştiriyorlar.(Yazılım için konuşuyorum.) Senin robotunun da etkili bir çözüm olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…