uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 Vefat etmiş babamdan 8'li bir av tüfeği kalmış. Bunu uzun uğraşlar sonucu annemin üzerine alabildik. Modelini bulamadım fakat üzümlü XD8'e çok benziyor. Bu tüfekle ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bir yere satılabiliyor mu bu tüfekler? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2024
Vefat etmiş babamdan 8'li bir av tüfeği kalmış. Bunu uzun uğraşlar sonucu annemin üzerine alabildik. Modelini bulamadım fakat üzümlü XD8'e çok benziyor. Bu tüfekle ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bir yere satılabiliyor mu bu tüfekler?
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #2 Av tüfeği satan mağazalara sorabilirsiniz.
Murong Nuohebo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 60 22 Ekim 2024 #3 Ruhsatlı tüfeklerin satışı mümkün.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #4 Murong Nuohebo dedi: Ruhsatlı tüfeklerin satışı mümkün. Genişletmek için tıkla... Evet 9 bine sattık çoktan av tüfeği satan bir dükkana.
Murong Nuohebo dedi: Ruhsatlı tüfeklerin satışı mümkün. Genişletmek için tıkla... Evet 9 bine sattık çoktan av tüfeği satan bir dükkana.
Murong Nuohebo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 60 23 Ekim 2024 #5 uğurcan88 dedi: Evet 9 bine sattık çoktan av tüfeği satan bir dükkana. Genişletmek için tıkla... Marka model neydi
uğurcan88 dedi: Evet 9 bine sattık çoktan av tüfeği satan bir dükkana. Genişletmek için tıkla... Marka model neydi
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #6 Murong Nuohebo dedi: Marka model neydi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tüfekçi başka bir ilde olduğu için ben gidemedim annem ruhsatı halledip sattı. Fakat dediğim gibi üzümlü XD8'e çok benziyordu.
Murong Nuohebo dedi: Marka model neydi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tüfekçi başka bir ilde olduğu için ben gidemedim annem ruhsatı halledip sattı. Fakat dediğim gibi üzümlü XD8'e çok benziyordu.
Murong Nuohebo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 60 24 Ekim 2024 #7 uğurcan88 dedi: Bilmiyorum tüfekçi başka bir ilde olduğu için ben gidemedim annem ruhsatı halledip sattı. Fakat dediğim gibi üzümlü XD8'e çok benziyordu. Genişletmek için tıkla... o tüfek değildir çünkü sıfırı bile 9 bin lira değil.
uğurcan88 dedi: Bilmiyorum tüfekçi başka bir ilde olduğu için ben gidemedim annem ruhsatı halledip sattı. Fakat dediğim gibi üzümlü XD8'e çok benziyordu. Genişletmek için tıkla... o tüfek değildir çünkü sıfırı bile 9 bin lira değil.