Tükenmemiş GTX 1660 Super Önerisi

Bütçe
2000-2800

Ulaş Ezgin

Hectopat
Merhaba, bir arkadaşım için sistem topluyorum şu an ekran kartı için GTX 1660 Super bakıyorum. Fakat nereye baksam ya çok pahalı ya da tükenmiş. Yardım edebilir misiniz?

Merhaba, bir arkadaşım için sistem topluyorum şu an ekran kartı için GTX 1660 Super bakıyorum. Fakat nereye baksam ya çok pahalı ya da tükenmiş. Yardım edebilir misiniz?
Hoca bu vardı ama ısınma sorunu vardı da yenilediler diye hatırlıyorum. Arkadaşlar düzeltir.

Hocam bu mining işlerinden sonra stoklar eridi gitti. Şu anda bulmanız zor. Bu fiyat ne bu arada ya?

1660 Super arıyor arkadaş.

Arkadaşlar bütçe 3700-4000 e çıktı bu civarda önerebilir misiniz?

Stoklarin yenilenmesini bekleyin bu fiyata alinmaz.

AMD ekran kartı olmasa iyi olur arkadaşım bilgisayar konusunda iyi değil driverlar ile uğraşamaz.

AMD ekran kartı olmasa iyi olur arkadaşım bilgisayar konusunda iyi değil driverlar ile uğraşamaz.

Hocam AMD de de bulamadım zaten.stok yok maalesef. Stoklar geldiği zaman dolar büyük bir düşüş yaşadığı için daha uyguna alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…