Herkesgibi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 1.002 Çözümler 6 7 Haziran 2018 #1 Şöyle ben buradayım diyen, kullanırken zevk veren, dokunduğunuz zaman kendinizden geçmenize sebep olan güzel bir tükenmez kalem önerir misiniz?
Şöyle ben buradayım diyen, kullanırken zevk veren, dokunduğunuz zaman kendinizden geçmenize sebep olan güzel bir tükenmez kalem önerir misiniz?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 7 Haziran 2018 #2 BIC orange candir gerisi heyecandir. Halk dilinde buna kahveci kalemi derler ama kaliteli ve dayaniklidir kendileri.
BIC orange candir gerisi heyecandir. Halk dilinde buna kahveci kalemi derler ama kaliteli ve dayaniklidir kendileri.
Herkesgibi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 1.002 Çözümler 6 7 Haziran 2018 #3 Çok dikkat çekici...
N1_1CE Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 207 Yer everywhere Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 8 Haziran 2018 #4 Bakkalda satılan 1TL'lik kalemler ? Bence hem havalı hem ucuz hem pratik hem fakir dostu hem zengin düşmanı hem mekana girdiğin zaman seni +10 karizmatik gösterir.
Bakkalda satılan 1TL'lik kalemler ? Bence hem havalı hem ucuz hem pratik hem fakir dostu hem zengin düşmanı hem mekana girdiğin zaman seni +10 karizmatik gösterir.
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 8 Haziran 2018 #5 Silinen üye dedi: Şöyle ben buradayım diyen, kullanırken zevk veren, dokunduğunuz zaman kendinizden geçmenize sebep olan güzel bir tükenmez kalem önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Faber Castell 1425 var, yalnız hocam, bir kalemi kullanırken bu kadar haz duymanıza gerek yok ya.
Silinen üye dedi: Şöyle ben buradayım diyen, kullanırken zevk veren, dokunduğunuz zaman kendinizden geçmenize sebep olan güzel bir tükenmez kalem önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Faber Castell 1425 var, yalnız hocam, bir kalemi kullanırken bu kadar haz duymanıza gerek yok ya.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.779 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #6 Silinen üye dedi: Şöyle ben buradayım diyen, kullanırken zevk veren, dokunduğunuz zaman kendinizden geçmenize sebep olan güzel bir tükenmez kalem önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer durumunuz varsa "Lamy" markasına bakabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Şöyle ben buradayım diyen, kullanırken zevk veren, dokunduğunuz zaman kendinizden geçmenize sebep olan güzel bir tükenmez kalem önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer durumunuz varsa "Lamy" markasına bakabilirsiniz.