U utku0707 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Ben elime mürekkepli tükenmez kalemle bir şeyler çizmeyi seviyorum. Fakat kanserojen mi? Ya da zararlı mı? Bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
Merhabalar. Ben elime mürekkepli tükenmez kalemle bir şeyler çizmeyi seviyorum. Fakat kanserojen mi? Ya da zararlı mı? Bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim.
V vitoscalette Yoctopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #2 Hayır değil. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 10 Nisan 2022 #3 Alerjik reaksiyonlar dışında anında zarar vermez fakat uzun vadede zarar verebilir. Kimyasal icabında.
Alerjik reaksiyonlar dışında anında zarar vermez fakat uzun vadede zarar verebilir. Kimyasal icabında.
U utku0707 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #4 Reddywich dedi: Alerjik reaksiyonlar dışında anında zarar vermez fakat uzun vadede zarar verebilir. Kimyasal icabında. Genişletmek için tıkla... Uzun vadede derken çok kalırsa mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
Reddywich dedi: Alerjik reaksiyonlar dışında anında zarar vermez fakat uzun vadede zarar verebilir. Kimyasal icabında. Genişletmek için tıkla... Uzun vadede derken çok kalırsa mı?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.652 Çözümler 24 10 Nisan 2022 #5 Sürekli sürekli yaparsan kanseri tetikler. Fakat ayda yılda bir böyle şeyler yaparsan çok sıkıntı çıkarmaz merak etmeyin.
Sürekli sürekli yaparsan kanseri tetikler. Fakat ayda yılda bir böyle şeyler yaparsan çok sıkıntı çıkarmaz merak etmeyin.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 10 Nisan 2022 #6 utku0707 dedi: Uzun vadede derken çok kalırsa mı? Genişletmek için tıkla... Çok uzun süre maruz kalırsanız yani. Kansere neden olur mu emin olamıyorum fakat cildinizde çeşitli rahatsızlıklara sebebiyet verebilir.
utku0707 dedi: Uzun vadede derken çok kalırsa mı? Genişletmek için tıkla... Çok uzun süre maruz kalırsanız yani. Kansere neden olur mu emin olamıyorum fakat cildinizde çeşitli rahatsızlıklara sebebiyet verebilir.