kaandurgut Hectopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 141 5 Aralık 2023 #1 Merhabalar, bu normal mi acaba?
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 5 Aralık 2023 #2 İl Tüketici Hakem Heyetine yapılmış olan başvuru, karşı tarafa bildirilir ve 30 gün içinde savunmasını göndermesi istenir. Bana çok da normal gibi gelmedi.
İl Tüketici Hakem Heyetine yapılmış olan başvuru, karşı tarafa bildirilir ve 30 gün içinde savunmasını göndermesi istenir. Bana çok da normal gibi gelmedi.
kaandurgut Hectopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 141 5 Aralık 2023 #3 EQUARIA dedi: İl Tüketici Hakem Heyetine yapılmış olan başvuru, karşı tarafa bildirilir ve 30 gün içinde savunmasını göndermesi istenir. Bana çok da normal gibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... ne yapmam lazım
EQUARIA dedi: İl Tüketici Hakem Heyetine yapılmış olan başvuru, karşı tarafa bildirilir ve 30 gün içinde savunmasını göndermesi istenir. Bana çok da normal gibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... ne yapmam lazım
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.099 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #4 kaandurgut dedi: Ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Gidip sorma şansınız varsa sorun hocam. Savunma istenmiş sıraya alınmış olabilir, satıcı savunmayı göndermediği için sisteme girmemişlerdir. Sırası gelince heyet inceleyip karara bağlar hocam.
kaandurgut dedi: Ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Gidip sorma şansınız varsa sorun hocam. Savunma istenmiş sıraya alınmış olabilir, satıcı savunmayı göndermediği için sisteme girmemişlerdir. Sırası gelince heyet inceleyip karara bağlar hocam.