bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 19 Nisan 2023 #1 Merhaba geçen gün THH'ye başvurdum. Ancak o ürünü sattım. THH nasıl iptal edebilirim? Bu süreçte karar vs. çıkarsa sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
Merhaba geçen gün THH'ye başvurdum. Ancak o ürünü sattım. THH nasıl iptal edebilirim? Bu süreçte karar vs. çıkarsa sıkıntı olur mu?
grande cojones Picopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #2 THH'ye dilekçe yazın işim halloldu diyerekten. Sıkıntı oluyor sizi arıyorlar.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 19 Nisan 2023 #3 Evet, tebligat ücreti ödersiniz. Online başvuru yaptığınız web sitesinde vazgeçme işlemi yok mu? Eğer yoksa dilekçe yazın.
Evet, tebligat ücreti ödersiniz. Online başvuru yaptığınız web sitesinde vazgeçme işlemi yok mu? Eğer yoksa dilekçe yazın.
bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 19 Nisan 2023 #4 olvidobc dedi: Evet, tebligat ücreti ödersiniz. Online başvuru yaptığınız web sitesinde vazgeçme işlemi yok mu? Eğer yoksa dilekçe yazın. Genişletmek için tıkla... İlk gün öyle bir seçenek vardı ertesi günler kayboldu. Galiba dilekçeden başka yolum yok.
olvidobc dedi: Evet, tebligat ücreti ödersiniz. Online başvuru yaptığınız web sitesinde vazgeçme işlemi yok mu? Eğer yoksa dilekçe yazın. Genişletmek için tıkla... İlk gün öyle bir seçenek vardı ertesi günler kayboldu. Galiba dilekçeden başka yolum yok.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.486 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Nisan 2023 #5 bıldırcın dedi: İlk gün öyle bir seçenek vardı ertesi günler kayboldu. Galiba dilekçeden başka yolum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdınız mı hiç bu konuyu? Gelişme var mı?
bıldırcın dedi: İlk gün öyle bir seçenek vardı ertesi günler kayboldu. Galiba dilekçeden başka yolum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdınız mı hiç bu konuyu? Gelişme var mı?
bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 20 Nisan 2023 #6 AçkapıyıGardiyan dedi: Hocam araştırdınız mı hiç bu konuyu? Gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Hakem heyetine gittim. Gittiğimde 30 dakika önce bayram tatiline girmişlerdi. Pazartesi gideceğim. Oradan dilekçeyle iptal edeceğim.
AçkapıyıGardiyan dedi: Hocam araştırdınız mı hiç bu konuyu? Gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Hakem heyetine gittim. Gittiğimde 30 dakika önce bayram tatiline girmişlerdi. Pazartesi gideceğim. Oradan dilekçeyle iptal edeceğim.
P palamutyaşar Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #7 bıldırcın dedi: Hakem heyetine gittim. Gittiğimde 30 dakika önce bayram tatiline girmişlerdi. Pazartesi gideceğim. Oradan dilekçeyle iptal edeceğim. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz gibi yapınız. Dosya Ekleri screenshot.2023-04-21 (69).jpg 33,2 KB · Görüntüleme: 431
bıldırcın dedi: Hakem heyetine gittim. Gittiğimde 30 dakika önce bayram tatiline girmişlerdi. Pazartesi gideceğim. Oradan dilekçeyle iptal edeceğim. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz gibi yapınız.