Tüketici hakem heyeti başvurusuna tedarikçi firmanın ismi yazılır mı?

alekhine

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Microsoft klavyemin "i" tuşu kayboldu ve bunu tedarik etmek istiyorum. N11'den yksbilişim mağazasından ürünümü aldım. Tüketici heyetine parça temini hakkında başvurumu yaparken yksbilişim'in bilgilerini mi yoksa Microsoft'un bilgilerini mi girmem gerekiyor? Eğer Microsoft bilgilerini yazmam gerekiyorsa firma ünvanı ve adres bilgilerine ne yazılması gerekiyor bunu nereden öğrenebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Ergen kardeşim, bu aşamaya gelene kadar, ürünü satın aldığım yerle ve satıcıyla vs hepsiyle konuştum. Bilip bilmeden yırtık dondan çıkar gibi sataşacağına, eğer biliyorsan sorduğum soruya cevap ver. Ne kadar boş birsi olduğunu burada geçirdiğin vakitte insanlara sataşmandan anlıyorum. Umarım haklarını ararken senin de önüne boş beleş insanlar çıkmaz.

Son düzenleme:

Öncelikle ergen dediğin kişi 27 yaşında. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Konunda belirtmiş olsaydın ona uygun bir yorumda bulunurdum. Bir sorun yaşıyorsan teferruatıyla anlatırsın ki burada bulunan insanlar sana sağlıklı bir şekilde yardımcı olabilsin. "klavyemin i tuşunu kaybettim satıcıyı tüketici hakem heyetine vereceğim nereye ne yazmalıyım?" daha kendini, sorununu ifade etmeyi bilmiyorsun. Boş biri diye hakaret etmeden önce yaşamında bir baltaya sap oldun mu, vasfın nedir, kime ne gibi bir faydan var önce kendine bunu sor sonra tanımadığın insana bu cümleyi kur . Bir de kalkmış çoğul konuşarak insanlara sataşmandan anlıyorum demiş . Elimden geldiğince bu forumda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bugüne kadar da bu forumda kimseden senin yazdığın gibi ucuz, saldırgan cümleler duymadım. Sevgili dostum, senin tez vakit ciddi ve sağlıklı bir ahlak eğitimi alman gerek. Ayrıca kendini geliştirebilmen adına bol bol kitap okumanı ve eğitimli, ahlaklı, kendini ifade edebilen insanların arasına karışmanı tavsiye ederim. ( birinden / bir yerden yardım isteyeceğin zaman onlara sorununla ilgili detaylı açıklama yapmayı da unutma ).
Sağlıcakla kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…