SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 14 Ekim 2024 #1 Bugün başvuru yaptık, mail ve telefon numarası eski kalmış. Başvurudan hemen sonra bilgileri güncelledim. Herhangi bir sorun olur mu? Gidip iptal mi ettirmem lazım başvuruyu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2024
Bugün başvuru yaptık, mail ve telefon numarası eski kalmış. Başvurudan hemen sonra bilgileri güncelledim. Herhangi bir sorun olur mu? Gidip iptal mi ettirmem lazım başvuruyu?
jeruslema Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri i7-8700K - MSI 4060TI - 16GB RAM - Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 14 Ekim 2024 #2 Başvurunun üzerine not gibi bir mesaj yazabiliyor musun?
SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 14 Ekim 2024 #3 jeruslema dedi: Başvurunun üzerine not gibi bir mesaj yazabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Galiba hayır.
jeruslema dedi: Başvurunun üzerine not gibi bir mesaj yazabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Galiba hayır.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #4 SLIMSHADYX dedi: Galiba hayır. Genişletmek için tıkla... Dilekçe vererek güncelleyebilirsiniz. Sorun olur mu, kesin konuşmak zor.
SLIMSHADYX dedi: Galiba hayır. Genişletmek için tıkla... Dilekçe vererek güncelleyebilirsiniz. Sorun olur mu, kesin konuşmak zor.
SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 14 Ekim 2024 #5 tempZ dedi: Dilekçe vererek güncelleyebilirsiniz. Sorun olur mu, kesin konuşmak zor. Genişletmek için tıkla... Arayıp konuştum. Düzelttiklerini söylediler.
tempZ dedi: Dilekçe vererek güncelleyebilirsiniz. Sorun olur mu, kesin konuşmak zor. Genişletmek için tıkla... Arayıp konuştum. Düzelttiklerini söylediler.