ApoReyis42 Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #1 Selam öncelikle iyi akşamlar .17.10.2022 tarihinde bilir kişiye incelenmesi için verdim telefonumu. Acaba ne zaman inceleme biter?
Selam öncelikle iyi akşamlar .17.10.2022 tarihinde bilir kişiye incelenmesi için verdim telefonumu. Acaba ne zaman inceleme biter?
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.445 Çözümler 20 19 Ekim 2022 #2 ApoReyis42 dedi: Selam öncelikle iyi akşamlar .17.10.2022 tarihinde bilir kişiye incelenmesi için verdim telefonumu. Acaba ne zaman inceleme biter? Genişletmek için tıkla... Telefonu verirken sorsaydınız keşke. Genelde 2 hafta içinde bitmesi lazım. Yine de siz arayıp bir sorun.
ApoReyis42 dedi: Selam öncelikle iyi akşamlar .17.10.2022 tarihinde bilir kişiye incelenmesi için verdim telefonumu. Acaba ne zaman inceleme biter? Genişletmek için tıkla... Telefonu verirken sorsaydınız keşke. Genelde 2 hafta içinde bitmesi lazım. Yine de siz arayıp bir sorun.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 20 Ekim 2022 #3 ApoReyis42 dedi: Selam öncelikle iyi akşamlar .17.10.2022 tarihinde bilir kişiye incelenmesi için verdim telefonumu. Acaba ne zaman inceleme biter? Genişletmek için tıkla... Tecrübelerime dayanarak üç ay diyebilirim. Durumdan duruma değişiyor tabi.
ApoReyis42 dedi: Selam öncelikle iyi akşamlar .17.10.2022 tarihinde bilir kişiye incelenmesi için verdim telefonumu. Acaba ne zaman inceleme biter? Genişletmek için tıkla... Tecrübelerime dayanarak üç ay diyebilirim. Durumdan duruma değişiyor tabi.
ApoReyis42 Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #4 VP67 dedi: Telefonu verirken sorsaydınız keşke. Genelde 2 hafta içinde bitmesi lazım. Yine de siz arayıp bir sorun. Genişletmek için tıkla... hocam sordum ben sizi arayacağım dedim ApoReyis42 dedi: hocam sordum ben sizi arayacağım dedi Genişletmek için tıkla... Zembla dedi: Tecrübelerime dayanarak üç ay diyebilirim. Durumdan duruma değişiyor tabi. Genişletmek için tıkla... anlıyorum hocam ama bana dedi bilir kişi ben sizi arayacağım dedi ama aramadılar
VP67 dedi: Telefonu verirken sorsaydınız keşke. Genelde 2 hafta içinde bitmesi lazım. Yine de siz arayıp bir sorun. Genişletmek için tıkla... hocam sordum ben sizi arayacağım dedim ApoReyis42 dedi: hocam sordum ben sizi arayacağım dedi Genişletmek için tıkla... Zembla dedi: Tecrübelerime dayanarak üç ay diyebilirim. Durumdan duruma değişiyor tabi. Genişletmek için tıkla... anlıyorum hocam ama bana dedi bilir kişi ben sizi arayacağım dedi ama aramadılar