EkkoLiZzeR Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım ve dün savunması istendi. Kazandım mı nasıl anlayacağım? Ne yapacağım?
Merhaba arkadaşlar. Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım ve dün savunması istendi. Kazandım mı nasıl anlayacağım? Ne yapacağım?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.592 Çözümler 20 13 Kasım 2024 #2 EkkoLiZzeR dedi: Merhaba arkadaşlar. Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım ve dün savunması istendi. Kazandım mı nasıl anlayacağım? Ne yapacağım? Eki Görüntüle 2351826 Genişletmek için tıkla... Karşı tarafın savunması gelmiş. Heyet değerlendirip karar verecek. Sonucu aynı yerden görebileceksin. Daha kazanıp kazanmadığın belli değil.
EkkoLiZzeR dedi: Merhaba arkadaşlar. Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım ve dün savunması istendi. Kazandım mı nasıl anlayacağım? Ne yapacağım? Eki Görüntüle 2351826 Genişletmek için tıkla... Karşı tarafın savunması gelmiş. Heyet değerlendirip karar verecek. Sonucu aynı yerden görebileceksin. Daha kazanıp kazanmadığın belli değil.
EkkoLiZzeR Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 Tearz dedi: Karşı tarafın savunması gelmiş. Heyet değerlendirip karar verecek. Sonucu aynı yerden görebileceksin. Daha kazanıp kazanmadığın belli değil. Genişletmek için tıkla... Sizce tahmini ne zaman heyet değerlendirilip karar verilir?
Tearz dedi: Karşı tarafın savunması gelmiş. Heyet değerlendirip karar verecek. Sonucu aynı yerden görebileceksin. Daha kazanıp kazanmadığın belli değil. Genişletmek için tıkla... Sizce tahmini ne zaman heyet değerlendirilip karar verilir?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.592 Çözümler 20 13 Kasım 2024 #4 EkkoLiZzeR dedi: Sizce tahmini ne zaman heyet değerlendirilip karar verilir? Genişletmek için tıkla... Yoğunluğa göre değişir. Yüksek ihtimal en geç haftaya sonuçlanır.
EkkoLiZzeR dedi: Sizce tahmini ne zaman heyet değerlendirilip karar verilir? Genişletmek için tıkla... Yoğunluğa göre değişir. Yüksek ihtimal en geç haftaya sonuçlanır.
NisanurT Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 363 Çözümler 5 14 Kasım 2024 #5 Benim bulunduğum şehirde genelde savunma geldikten yaklaşık 4 ay sonra gündeme alınıp sonuçlanıyor.