Froxy7 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB ANAKART: ASUS PRİME A620M-K CPU: RYZEN 7500F RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46 KASA: MSİ MAG M100A PSU: MSI MAG A650DN Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Tüketici hakem heyeti ünvanı yanlış yazdım sizce sorun olur mu? DOĞUŞ PLANET ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. yerine doğuş planet yazıp mersis no bırak mışım sizce ne yapmaliyim Geri kalan her şey doğru ufak bir hata yapmişim.
Tüketici hakem heyeti ünvanı yanlış yazdım sizce sorun olur mu? DOĞUŞ PLANET ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. yerine doğuş planet yazıp mersis no bırak mışım sizce ne yapmaliyim Geri kalan her şey doğru ufak bir hata yapmişim.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 29 Temmuz 2024 #2 Düzgün talep oluşturmazsan ceza yiyebilirsin. Kararı okuyanın kararına kalmış.
Froxy7 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB ANAKART: ASUS PRİME A620M-K CPU: RYZEN 7500F RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46 KASA: MSİ MAG M100A PSU: MSI MAG A650DN Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 Teccno dedi: Düzgün talep oluşturmazsan ceza yiyebilirsin. Kararı okuyanın kararına kalmış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben orada hata yapmadığıma çok eminim orada bir hata oluşmuş mersis no yazılmış. Geri kalan her şey doğru mersis no tel no adres gibi şeyler eksiksiz.
Teccno dedi: Düzgün talep oluşturmazsan ceza yiyebilirsin. Kararı okuyanın kararına kalmış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben orada hata yapmadığıma çok eminim orada bir hata oluşmuş mersis no yazılmış. Geri kalan her şey doğru mersis no tel no adres gibi şeyler eksiksiz.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.004 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #4 İl ilçe hakem heyetine gidip sorabilirsiniz hocam, yanlışlık varsa dilekçe verip düzeltirsiniz. Uğraşmak istemezseniz, bekleyin ilk incelemede ret çıkarsa yeniden başvuru yaparsınız.
İl ilçe hakem heyetine gidip sorabilirsiniz hocam, yanlışlık varsa dilekçe verip düzeltirsiniz. Uğraşmak istemezseniz, bekleyin ilk incelemede ret çıkarsa yeniden başvuru yaparsınız.
Froxy7 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB ANAKART: ASUS PRİME A620M-K CPU: RYZEN 7500F RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46 KASA: MSİ MAG M100A PSU: MSI MAG A650DN Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 tempZ dedi: İl ilçe hakem heyetine gidip sorabilirsiniz hocam, yanlışlık varsa dilekçe verip düzeltirsiniz. Uğraşmak istemezseniz, bekleyin ilk incelemede ret çıkarsa yeniden başvuru yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Ret çıkmazsa devam eder sanırsam.
tempZ dedi: İl ilçe hakem heyetine gidip sorabilirsiniz hocam, yanlışlık varsa dilekçe verip düzeltirsiniz. Uğraşmak istemezseniz, bekleyin ilk incelemede ret çıkarsa yeniden başvuru yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Ret çıkmazsa devam eder sanırsam.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.004 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #6 Froxy7 dedi: Ret çıkmazsa devam eder sanırsam. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz hocam. Geçen bir konuda, faturadaki T.C. ile başvuru yapan kişinin T.C.'si farklı olduğu için 4 5 ay sonunda ret kararı çıkmıştı.
Froxy7 dedi: Ret çıkmazsa devam eder sanırsam. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz hocam. Geçen bir konuda, faturadaki T.C. ile başvuru yapan kişinin T.C.'si farklı olduğu için 4 5 ay sonunda ret kararı çıkmıştı.
Froxy7 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB ANAKART: ASUS PRİME A620M-K CPU: RYZEN 7500F RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46 KASA: MSİ MAG M100A PSU: MSI MAG A650DN Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #7 tempZ dedi: Belli olmaz hocam. Geçen bir konuda, faturadaki T.C. İle başvuru yapan kişinin T.C.'si farklı olduğu için 4 5 ay sonunda ret kararı çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam o bariz bir hata ama doğru yapmişlar ama bende sistemsel bir hata oluştu çünkü öyle bir hata yapmadim yapsam bile oraya mersis no yazmişim süreci etkilemez gibi ama hadi hayırlısı.
tempZ dedi: Belli olmaz hocam. Geçen bir konuda, faturadaki T.C. İle başvuru yapan kişinin T.C.'si farklı olduğu için 4 5 ay sonunda ret kararı çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam o bariz bir hata ama doğru yapmişlar ama bende sistemsel bir hata oluştu çünkü öyle bir hata yapmadim yapsam bile oraya mersis no yazmişim süreci etkilemez gibi ama hadi hayırlısı.