Tüketici hakem heyeti ürünü ister mi?

Prometheus

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

Mart ayında Vatan Bilgisayar'dan aldığım Dell monitörün ikinci gününde ölü pikseli çıktığı için değişim istemiştim. Maalesef Vatan Bilgisayar bu isteğimi geri çevirdi, servise gönderip bir şey yapılmıyor diye geri verdiler. Ben de tüketici hakem heyetine başvurmuştum. Nisan ayında Vatan Bilgisayar'dan savunma alınmış, bugün debilir kişi görüşüne sunulmuş durum.

Az önce bir cep numarası beni arayıp yarın ürünü hakem heyetinin önüne getirip getiremeyeceğimi, ürünü oradan teslim alacağını söyledi. Tüketici hakem heyetinin böyle bir işleyişi var mıdır? Alo 179'u arayıp sordum sürecin normal olduğunu söylediler fakat telefondaki kadın durumu çok anlayamadı açıkçası. Geçiştirmek için konuştu biraz.

Daha önce başına böyle bir durum gelen var mıdır?

Daha önceden Instagram üzerinden aldığım ayakkabının defolu çıkması durumunda ben de hakem heyetine başvurmuştum. Ürünü inceleme amaçlı evet istiyorlar. Götüreceğiniz kutunun üzerine adınızı soyadınızı yazmanız da geri teslim alırken işinizi kolaylaştıracaktır.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Bi cep numarası arayıp ürünü isteyince gerildim malum her gün neler dinliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…