KnifeRex Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 22 Nisan 2022 #1 Merhabalar. THH'ye başvurdum ancak telefon numarası eski numaram kalmış. Bir sıkıntı olur mu?
cilgintebesir Kilopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 178 Çözümler 3 22 Nisan 2022 #2 Ben başvurduğumda bütün iletişimi telefon üzerinden sağlamışlardı. Güncelleseniz iyi olur.
KnifeRex Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 22 Nisan 2022 #3 cilgintebesir dedi: Ben başvurduğumda bütün iletişimi telefon üzerinden sağlamışlardı. Güncelleseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Başvurduktan sonra güncelleme kısmı yok ama sistemdeki telefon numaramı güncelledim.
cilgintebesir dedi: Ben başvurduğumda bütün iletişimi telefon üzerinden sağlamışlardı. Güncelleseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Başvurduktan sonra güncelleme kısmı yok ama sistemdeki telefon numaramı güncelledim.
cilgintebesir Kilopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 178 Çözümler 3 22 Nisan 2022 #4 Elektronik ortamdan mı başvurdunuz? Ben kaymakamlığa gidip form doldurmuştum. Güncellediyseniz bir sorun olacağını sanmıyorum. Yine de bölgenizin il tüketici hakem heyetini arayıp bi' teyit edebilirsiniz.
Elektronik ortamdan mı başvurdunuz? Ben kaymakamlığa gidip form doldurmuştum. Güncellediyseniz bir sorun olacağını sanmıyorum. Yine de bölgenizin il tüketici hakem heyetini arayıp bi' teyit edebilirsiniz.