Tüketici hakem heyetine Kutusu olmayan airfryer başka kutuyla iade edilirse problem olur mu?

Vanga28

Hectopat
Daha fazla  
Tüketici hakem heyetine vermiştim. Yaklaşık 6 ay sonrabilir kişi atmışlar. Yaklaşık 1 ay kullanmadan bozulmuştu. Bilir kişi Airfryer'i istiyor. Orijinal kutu yerine baska kutuyla veya başka bir airfryer kutusuyla yollasam sorun olur mu?

Airfryer'ı istemiş sizin söyleminize göre hocam kutu çok önemli değil gibi geldi . Sorun olmayacağını düşünüyorum .

Hakem ürünü istiyor. Yani çıplak gönderseniz bile sorun olmaz. Başka kutuyu onu korumak için kullanırsınız. Ne de olsa hakem kutuya değil ürüne bakacak. Kutu ürünün performansını değiştirmiyor. Kutu üzerinde yazan marka ürünün üzerinde de yazıyor. Sorun olmaz.

Cevaplar için teşekkürler ederim eğer değişim olursa satıcıya onlar yollicak sanirim ama satıcı bu orjinal kutu değil diyip itiraz eder mi diye merak etmiştim.Ben yarın başka airfrey kutusuna koyucam model farkli ama baska seçeneğim yok.

Ben telefon iadesinde bilirkişiye verdiğimde süreç şöyleydi: Bilirkişi raporunu yazıp hakem heyetine gönderiyor ve size söylemiyor, cihazı da size teslim ediyor. Eğer sonuç lehinize çıkarsa cihazı siz kargoluyorsunuz.

O zaman problem olmaz gibi çünkü sonuç belli olduktan sonra kargolanıyor dediğinize göre.

Benim ürün tekrar satılıcak bir ürün değil satıcı bana çöpe at demişti o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…