Eskiden olan 15 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkı cep telefonu, bilgisayar, tablet ve akıllı saat gibi ürünlerde kaldırılmıştı, bu yüzden herhangi bir sorunu, arızası yoksa yasal olarak iade edemezsin.
Sahibinden'e koydum hocam hiç uğraşamam. N11'den alışveriş yapmayacağım daha. Ürünün fiyatı 27999 olmuş zaten. Aldığım fiyata çok rahat satarım. Aradaki farka da soğuk su içerim. 2 bin zarardayım alsın başlarına çalsınlar. 2 bin ile zengin olmam.
Bu karar 1 Ocak 2025'e ertelenmişti en son. 2024 yılında satın alıp 2024 yılında başvuru yapmıştım.
MediaMarkt (sadece internet alışverişleri)
Amazon
Hepsiburada
Dışında elektronik ürün satın almayın Dostlar. Kendi tecrübelerime dayanarak bu konuda ağzı yanmış birisi olarak söylüyorum. Müşteri memnuniyetine değer vermeyene siz de değer verip alışveriş yapmayın. Devlet bile bunların yanında duruyor artık. THH eskiden böyle değildi.
Bölgemdeki THH ürünü hijyen ürünü olarak görmüşler hocam. Açıklamada belirttikleri madde hijyen ürünleri için geçerli. Bilgisayar sarf malzemeleri yazdığından dolayı. Ancak alakası yok. Liyakatın önemini anladığımız günlerden biridir.
Bölgemdeki THH ürünü hijyen ürünü olarak görmüşler hocam. Açıklamada belirttikleri madde hijyen ürünleri için geçerli. Bilgisayar sarf malzemeleri yazdığından dolayı. Ancak alakası yok. Liyakatın önemini anladığımız günlerden biridir.
Demek ki laptop hangi amaçlarla kullanıyorlarsa hijyen ürünü olmuş. Benim bildiğim don-atlet hijyen ürünü deyip kullanıyorlardır. Demek ki adamların vardır farklı bir kullanım şekli sıcakta tutuyordur.
Demek ki laptop hangi amaçlarla kullanıyorlarsa hijyen ürünü olmuş. Benim bildiğim don-atlet hijyen ürünü deyip kullanıyorlardır. Demek ki adamların vardır farklı bir kullanım şekli sıcakta tutuyordur.
Avukatım da aynısını söyleyince kahkaha attım sizin mesajı okurken Avukatım bile karşıdakiler bu okuma yazma seviyesi ile nasıl memur olmuşlar dedi yani. Siz düşünün. Şimdi ne yapsam üst mahkemeye taşısam masrafı fazla olur mu acaba? Olur da kaybederim iyice zarar etmeyeyim. Onu düşünüyorum. İçim bunlarla uğraş diyor.