Öncelikle ben Dell 7567 laptobu çok severek ve hevesli bir şekilde aldım lakin beklediğimden düşük hatta vermesi gerekenden düşük bir performans vermesinden ötürü bu eğere verirsek 15 20 FPS düşük almak demek özellikle CS'de bu rakam fazla.
Koç sisteme gönderdim laptopu anakartını değiştirip tarafıma yolladılar ve baktıgımda hem sorunum düzelmemişti hem HDD takılı değildi anakarta geri gönderdim. HDD takmışlar fakat performansını yapmamışlar notta testten geçti vs yazmışlar. 3. gönderişim de yine anakart değişti geldiğinde hala sorun devam etmekte. Bir artış yoktu ve 4.'cüde çizikler ve kırıkla karşılaştım soğutma panellerini kırışlardı onu düzeltip yolladılar ama performansı rezalet hala.
5.'de hiçbir şey yapmadan geri gönderdiler ne çizikleri ne de alt kapağın dişisini kırmışlardı onu düzeltmediler. 6. kez gönderişimizde de her zaman oldugu gibi performans ana sorunumuz diyerek gönderdik çizikleri kırıgı söyledik. Yine boş geldi bilgisayar ve yanlardan çizik yiyerek ki arayıp dedimizde kayıtlarımızda biz çizmedik dediler kargo şirketine attılar suçu ama kutuda vs ne delik ne göcük hiç bir hasar yok.
PC'yi çizecek bir şey de yok içinde bariz bir şekilde Koç sistemin özensizliğinden kaynaklanmış ve 6 kere performans ana sorun olarak gönderdik lakin hiç bir düzelme olmadı 2 kere anakartı değiştirip sonra niye bize gelip oyun kurucusuna sorun diyor anlamıyorum. Tüketici mahkemesine vereceğiz artık bir yere kadar.
Şimdi bizim durumumuz şöyle, üniversitede çalışan bir arkadaş, şirket aracılığı ile aldıgı için üniversite verecek mahkemeye. 6 kere ana sorunu performans düşüklüğü diyerek belirtttik lakin bir şey yapmadılar.
Şimdi bizim durumumuz şöyle, üniversitede çalışan bir arkadaş, şirket aracılığı ile aldıgı için üniversite verecek mahkemeye. 6 kere ana sorunu performans düşüklüğü diyerek belirtttik lakin bir şey yapmadılar.
Performans sorunu diye şikayet edip bir sonuca varacağınızı sanmıyorum. Bilirkişi incelemesi olsa bile oyun grafiği ve bilgisayarın içindeki yazılımlara bağlayacak bu performans düşüşünü ve aleyhinize karar çıkacaktır. Anakart değişikliği yapıldıysa ayıplı ürün yazılacak şekilde servis raporu talep edin öyle ücret iadesi veya ayıpsız yeniyisiyle değişimini isteyin. İade veya değişimi kabul etmezlerse onu şikayet edersiniz.
Performans sorunu diye şikayet edip bir sonuca varacağınızı sanmıyorum. Bilirkişi incelemesi olsa bile oyun grafiği ve bilgisayarın içindeki yazılımlara bağlayacak bu performans düşüşünü ve aleyhinize karar çıkacaktır. Anakart değişikliği yapıldıysa ayıplı ürün yazılacak şekilde servis raporu talep edin öyle ücret iadesi veya ayıpsız yeniyisiyle değişimini isteyin. İade veya değişimi kabul etmezlerse onu şikayet edersiniz.
Maalesef satıcılar kadar tüketiciler de uyanık davranabiliyor bazen. Bazen biz bazen de onlar haklı olduğu halde kaybedebiliyor.
Ayrıca buradaki sıkıntı performans sorunu diye THH para iadesi yapın derse sonra satıcı itiraz edip dava açabilir. Yeni bilirkişi gelir oyun grafiğine veya yazılımlara bağlarsa performans düşüşünü bu sefer karşı tarafın dava, avukat vs. bütün masraflarını ödemek zorunda. Ayıplı mal yazılı servis raporu almayı başarırsa istedikleri kadar dava açsınlar.
Maalesef satıcılar kadar tüketiciler de uyanık davranabiliyor bazen. Bazen biz bazen de onlar haklı olduğu halde kaybedebiliyor.
Ayrıca buradaki sıkıntı performans sorunu diye THH para iadesi yapın derse sonra satıcı itiraz edip dava açabilir. Yeni bilirkişi gelir oyun grafiğine veya yazılımlara bağlarsa performans düşüşünü bu sefer karşı tarafın dava, avukat vs. bütün masraflarını ödemek zorunda. Ayıplı mal yazılı servis raporu almayı başarırsa istedikleri kadar dava açsınlar.
Şimdi bu pcmark testi düşük olan yani 3900 küsür olan benimki ve olması gerekende 4500 küsür olan işlemc puanıda testde gördünüz gibi. ama koç sistem pc mark testi yapuıp geçiyor demesi beni deli etti ve oyunlardada rezalet bi performans . Droplar ani ses cızırtıları fps düşmesi bakın giriyoru fps 15 fps düşük sizce bukadar para verip bu sonucu almak koymuyomu ya hele koçsistemin bu yaptıkları .
şimdi leptobu üniversite adına çalışan bi iadam alıyor leptobu babamın adına ve babam ciddi bi rahatsızlık geçirdiği için ilgilenemiyor ve faurada üniversite adına alındığı için üniversitenin vermesi gerekli rektörün imzasıyla dilekçeyi hazırladık vercez baaklaım . en son aradımızda iade istiyoz dedik lakin kabul etmediler ve leptobu en fazla toplam 1 ay dolu dolu kullandım oda aralıksız deil haftada 1 günvük yani kullanımından belliydi . neyse hayırlısı olsun. aradımızda hep sistan çıkıyo yetkili birisinede yönlendirmiyo leptobu göderin diyolar sonra çizip yolluyolar bu nasıl adalet be!!!!