Steam "Tüm aygıtların yetkisini kaldır" hata veriyor

Chemsy

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bir dolandırıcılığa maruz kaldım. Oyunda düşen itemimi bir sitede takas yoluyla değiştirmek istedim ve Steam Guard'dan izin ver butonuna tıkladım fakat site gibi davranan bir hesap büyük ihtimalle boşluğuma geldiği bir anda hesabıma giriş yaptı ve şu anda Samsung Galaxy S22 cihazı ile hesabımda aktif görünüyor. Bu hesabın girişine de Steam Guard üzerinden izin verilmiş. Sanırım takas onaylarken ben yaptım veya kendisi onayladı tam olarak bilmiyorum. Burada Steam'a yazdığım tüm konuları ve şikayetleri artık böyle bir problemim yok seçeneğinden kapatıyor. Steam Guard sekmesinden yetkilenmiş tüm aygıtları kaldır seçeneği çalışmıyor, tüm aygıtların yetkisini kaldır seçeneği de devam et butonu çalışmıyor. Çok ilginç bir durum içerisideyim. Steam şifremi değiştirip tüm hesaplardan çıkış yaptırmak istediğimde, Steam benden bilgi istedi ve hala geri dönüş sağlamadı. Yani kısacası tüm bilgiler, Steam Guard elimde olmasına rağmen bu kişiyi hesaptan atamıyorum ve şifremi değiştiremiyorum. Ayrıca bu kişi topluluk kısmındaki konulara dolandırıcılık mesajları atarak hesabımın 2038'e kadar yasaklanmasını da sağladı. Bu konu ile ilgili de açtığım ticketleri kapatıyor. Açıkçası elimi kolumu bağladı. Görselleri buraya ekliyorum, nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1738257059132.png
    142,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 1738257104183.png
    205,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 1738257145804.png
    82,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 1738257162458.png
    41,2 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…