Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #1 Merhaba. Küçük kuzenime 1 hafta önce eski Supercell hesabını banlattı. Bana bayağı ağlayıp zırladı. Ben de daha fazla ağlayıp başımda durmasın, kendi hesabımı verdim ama şimdi onun haberi olmadan nasıl o cihazdan nasıl çıkış yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2024
Merhaba. Küçük kuzenime 1 hafta önce eski Supercell hesabını banlattı. Bana bayağı ağlayıp zırladı. Ben de daha fazla ağlayıp başımda durmasın, kendi hesabımı verdim ama şimdi onun haberi olmadan nasıl o cihazdan nasıl çıkış yapabilirim?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 19 Ocak 2024 #2 Tarayıcıdan SC sitesine gir, oradan ayarlar veya bağlı cihazlar kısmından çıkart diğer cihazları. Artı 0 Eksi
KS KS Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 armas dedi: Tarayıcıdan sc sitesine gir, oradan ayarlar veya bağlı cihazlar kısmından çıkart diğer cihazları. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir yer bulamadım rica etsem bulup ekran resmini atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
armas dedi: Tarayıcıdan sc sitesine gir, oradan ayarlar veya bağlı cihazlar kısmından çıkart diğer cihazları. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir yer bulamadım rica etsem bulup ekran resmini atabilir misiniz?